Nu tar jag helg

Hej!
Nu har jag nyligen ätit kvällsmat och ikväll blev det falafel och potatis, sparris och vitlöksost. Blev riktigt gott kan jag berätta👌Nu ligger jag i soffan igen och har precis kollat klart på ett avsnitt av New Amsterdam.

Blir nog den serien resten av kvällen kan jag säga. Blir en lugn kväll och imorgon blir det sovmorgon har jag tänkt. För sen på söndag ska jag upp kl 7 och tvätta på morgonen. Yeeey! Nejdå man behöver tvätta ibland och ibland kan man inte få allt man vill.
Så ser min helg ut och tycker det känns bra, imorgon blir också lugn men blir att ta hand om disken och sånt. Orkar inte göra det nu ikväll är lite för trött för de känner jag. Nu är det fredagkväll och då ska man ta det lugnt och slappna av.
Btw har en liten fråga såhär på kvällen. Funderar på att ladda ner antingen bloglovin eller blogkeen för att följa bloggar, vilken ska man ta? Nu är de flesta bloggar jag följer på nouw men finns några som inte bloggar här. Så vilken är bäst?
Nu ska jag fortsätta kolla på serien och bara mysa! Förresten idag är det exakt en månad kvar tills jag blir 24😯😱 shit tiden går verkligen fort!

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Fnulan
Fnulan ,
New Amsterdam är jättebra så fortsätt titta!Www.fnulan.se
Amandizan
Amandizan,
Ja det är den verkligen dock måste jag vänta en vecka nu tills avsnitt 8 släpps.... känns så långt dit😱nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Jag använder bloglovin, tycker den är bäst! 😍 Kraam ❤️nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229