Nu tar jag helg

Hej vänner!

Hur har eran dag varit?

Min dag har som sagt varit effektiv men sen efter jag har kommit hem har jag hunnit vila lite och lyssnat på ljudbok 2 delen i miss peregrines besynerliga barn- spökstaden. Är snart klar med den har ungefär 1h och 56 min tror jag. Den är riktigt bra och spännande. Funderar på att lyssna klart på den ikväll. Annars så har jag varit väldigt produktiv när det kommer till bloggen. Efter att ha vilat en stund så började det klia i fingrarna så jag har skrivit flera inlägg.

Känner mig så glad över att jag har varit så produktiv med bloggen ikväll och faktiskt har lagt ner massa tid på det. Känner mig så kreativ och lugn när jag får hålla på med min blogg. Men nu börjar jag känna att jag börjar bli trött i huvudet och att glöden jag hade börjar ta slut så nu tänkte jag ta helg och bara ta det lugnt resten av kvällen. Har tillochmed fått en huvudvärk nu så det är nog dags att ta helg nu. Har skrivit inlägg och färdigställt en del.

Köpte denna när jag var på Ica tidigare idag och självklart var jag ju tvungen att testa när jag kom hem😂. Och denna påse kommer jag köpa igen😍- Estrella- Hot sweet chili.

Nu ska jag vila lite till och äta chips och dricka pepsi max. Just nu behöver jag samla energi igen då den har använts till att skriva inlägg. Men jag gillar denna känsla av att vara kreativ men denna känsla kommer när jag har vilat några dagar så nu är det dags att fylla på med ny energi. Så nu ska jag krypa ner i soffan och äta chips och fortsätta lyssna på boken tror jag. Vill ju veta hur det går när jag inte har så mycket kvar av boken.

Trevlig helg/kram Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #västmanland #produktivdag #hallstahammar

Gillar

Kommentarer

Jessica
Jessica ,
Åhh så gott funderar om ja också ska unna mig lite chips i helgen och ta lite lördagsmys ☺️❤️nouw.com/jessicaburman/
sweetwords
sweetwords,
Ohh dem chipsen verkar spännande och goda =Dnouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229