Några tips

​Hej på er!

känner att jag behöver lite tips om något jobb i London/UK, Har väldigt mycket tankar om det och känner att det här är något jag vill. Så jag tänker söka runt lite mer + att jag tänker fråga någon speciell snart om hon kan hjälpa mig (saying no names). Så jag tänkte fråga här också om man kunde få några tips har hittat ett ställe i London som heter totaly Swedish som är en affär, har inte skickat något mail än men det händer ganska så snart. Kollar hus/lägenheter lite var som helst i UK. Här är sidan: http://www.totallyswedish.com/sv/butikerna-om-oss  Det var allt jag hade att säga

Hugs/Amanda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Lite choklad och en ditkt

Hej mina kära läsare!

Idag har varit en ganska snabb dag i skolan gick bara till 3 idag, Vi fortsatte att prata lite grann om att flytta hemifrån och igår ställde jag mig köer till lägenheter, Men som sagt det är London som lockar mest just nu och världen. Annars Idag gjorde vi inget speciellt hade handel idag och ska även ha det imorgon.

Nu tidigare ikväll tänkte jag kolla på Big Brother och åt lite glass men det hackade sig och därför tänkte jag bjuda på en dikt ikväll:

U and me

i was me and u were u

U were like the sun into my black heart

U made my heart smile

And u made the pain go away

For awhile we were so Close

And now it´s just feel lik a Dream

And now i´m here all alone

And u are gone, but not in my thoughts.....

Ja vad tycker ni var den bra?

Hugs/Amanda 

Gillar

Kommentarer