Mys kväll

​Hej!

Hur mår ni?

Jag mår finfint och igår så blev det en lugn kväll kollade på två avsnitt av säsong 2 av the handmaids tale, jag tycker serien är en riktigt br och kvinnorna kämpar för sina rättigheter. Och till det så blev det ju popcorn vilket var så gott. När jag ska äta pocorn s vill jag ha dem riktigt saltade. 

Någon som vill ha popcorn? Råkade bli rätt mycket

Sen så såg jag tidigare under dagen när jag gick in på Netflix hemsida för se om dom hade lagt ut när säsong 7 av Arrow kommer till Netflix och dom släpper den den 21 maj. Vilket är ungefär 2 veckor dit. Jag är SÅ glad. Men annars idag blir det en lugn dag. Jag ska upp tidigt imorgon då jag ska in till Sjukhuset i Västerås och göra EKG på hjärtat och ultraljud och sen efter de träffa min hjärtläkare. Jag ska vara där kvart i 8 och jag åker hemifrån vid halv 7 (sjuktransport) Så gissa om jag kommer vara trött imorgon. Det tar 2 timmar allt jag ska göra, det jag mest undrar är HUR SKA JAG ORKA MED SKOLAN? En del av mig vill vara ledig medans den andra funderar på att vara kvar i Västerås då jag ska till skolan. Hur ska jag göra det kommer bli en lång dag. @moafidelie Vill du ses på en fika imorgon förmiddag?

Iaf så kommer det bli en tidig kväll! Så det kanske bara blir 1 inlägg idag.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Men åh vad gott med popcorn.. Jag älskar att spara popcornen till dagen efter och hälla på en näve (eller två) på en tallrik med glass och sedan oboypulver på ... Så sjukt gott =)nouw.com/frökenrödlök
sweetwords
sweetwords,
Hehe ja popcorn kan ju försöka sig väldigt, fnissnouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229