Mycket har hänt sen sist

Hej!

Nu var det ett bra tag sen sist jag bloggade, har varit fullt upp i mitt liv och mycket har hänt. Men nu tycker jag att jag att jag börjar komma i rätt fas och viljan att blogga igen. Här kommer en liten uppdatering i mitt liv.

I början av året så började jag arbeta mycket med mig själv och lista ut vem jag är, det är ett arbete jag fortfarande jobbar med. Men mot våren i Mars så började de hända lite. Började på Iris Hadar i Västerås där jag fick börja en utredning inom mina kunskaper om administration och se om det är något att spinna vidare på. Jag gick därifrån med goda resultat. Och i April medan jag var på min utredning så fick jag en ny lägenhet jag hade sökt. Och samma dag jag var och kollade på den bestämde jag mig för att ta den. Ungefär samtidigt som jag hade kollat på lägenheten så gick min farmor och farfars hund bort. Vilket var jätteorgligt, hon var sjuk och gammal men jag saknar henne än idag. Vet att jag har skrivit om henne här på bloggen förut.

Så 4 juni flyttade jag in i min nya lägenhet och jag trivs jättebra, bor i en 1:a nu som är mycket mysigare och det känns som min lägenhet. Men det var ett rent HELVETE under sommaren då det var så sjukt varmt. Min sommar har varit lugn har mest legat inne och svettas då det fanns inga fläktar kvar att köpa. Men sen mot slutet av sommaren sista veckan i Augusti så var det Pride i Hallstahammar (orten jag bor i) Vilket jag var på såklart och det var en rolig vecka med föreläsningar och massa fika, som sen slutade med Pride parad på lördagen.

Även under början av sommaren så började jag på arbetslivs resurs igen. Dom ska hjälpa mig ut på en arbetsprövningsplats men det har varit jättesvårt under sommaren. Men nu i September fick jag börja på vårat bibliotek och kulturhus, men tyvärr fick jag inte vara där mer än i två dagar tills det strulade till sig. Då den platsen jag var på redan var tagen av jobbcentrum som till hör kommunen.

Så nu har jag dragit en ganska snabb dragning om vad som har hänt i mitt liv och nu som sagt väntar jag på en ny arbetsprövingsplats. Nu kommer lite bilder från sommaren:


Älskade Zazzi ❤

Pridetåget ska snart avgå 🌈

​Haft en skön sommar!

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Tråkigt att läsa om hunden 😟 Låter annars som att du har haft det väldigt bra! Kul att du trivs i nya lägenheten <3nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Tack!❤ ja det är tråkigt jag saknar henne! 😔nouw.com/amandizan
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Tråkigt de med hunden!!nouw.com/jagochminahjärtan
Amandizan
Amandizan,
Ja verkligen!nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229