Musik jag lyssnade på som ung

Hej!

Hur mår ni?

Nu är det såhär att till detta inlägg måste jag blogga här då jag tyvärr inte kan länka låtar från spotify på min blogg på wordpress. Jag antar att jag måste ha premiumpaketet för att kunna lägga till ljudfiler, det stod iaf de när jag kollade. Så jag har bestämt mig att tills jag får råd att köpa premiumpaketet så kommer jag få blogga här. Vilket är helt okej. Men jag kan säga att jag är riktigt sugen på att köpa premiumpaketet för jag trivs riktigt bra på wordpress. Ända problemet är att det just nu inte går ihop med min ekonomi. Visst jag har råd men då har jag sen inte råd med att ta mig till skolan om jag köper det. Och i det här fallet är nog skolan viktigare. Sen finns det fördelar med nouw som jag faktiskt gillar. @Annaasvensson jag bytte portal för jag blev så frustrerad under den veckan nouw krånglade. Kunde knappt läsa eller kommentera. Det var under driftstörningarna. Nouw har alltid krånglat tilloch från men då var det riktigt illa. Men nu till mer roliga grejor. Tänkte dela med mig av låtar jag lyssnade på som liten.

Här är 3 låtar jag lyssnade på mycket som liten eller ung. Jag älskar än idag 90-tals musik och början av 2000-tals musiken som kom. Och när jag lyssnar på just tidig 2000-tals musik så får jag minnen tillbaka. Speciellt den första och sista låten som jag delade vet jag att jag lyssnade mycket på som liten. Jag vet att jag är född 94 men jag älskar 90 talets musik.

Men jag kommer nog börja använda denna blogg igen tills vidare tills jag har råd att köpa premium paket. Men nu har jag testat en ny portal ett tag och jag kan säga att wordpress är en portal jag vill använda i framtiden. Men just nu så har jag inte råd att komma åt alla fuktioner, och jag vill även kunna tjäna pengar på min blogg. Och det kan jag tyvärr inte göra på wordpress om jag inte har premium. Nu menar jag inte att pengarna är viktigast. Absolut inte men det hårda arbetet jag gör och att jag vill bli influencer så så vore det skönt att få något tillbaka. Även om det bara är lite. Men jag hoppas ni förstår jag bloggar inte för pengarna skull.

  • Music

Gillar

Kommentarer

FrokenA
FrokenA,
Jobbigt med en bloggportal där man måste betala för att få tillgång till en massa funktioner...nouw.com/frokena
Amandizan
Amandizan,
Ja det är lite tråkigtnouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Åh så kul med gamla låtar! Brukar också bli nostalgisk ibland och lyssna på gammal musik! Vad kostar premium på wordpress? Kasst att behöva betala för att kunna använda funktionerna. Kram ❤️nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229