Mina serier- tips

Hej!

Hoppas allt är bra med er och att er onsdag är bra?

Min dag är bra, var lite seg imorse men nu har jag fått i mig kaffe och lite frukost så nu är man vaken. I detta inlägg tänkte jag dela med mig av serier jag gillar och sett. Då kan jag säga att TWD och AHS inte kommer stå med då jag redan har skrivit om dom. Inte heller The haunting of hill house då jag också har skrivit om den, den hittar du HÄR. Så med sagt då börjar vi:

1. Grimm, kollade alla säsonger i ett svep på netflix (alla 6 säsonger finns där) en av dom bästa serier jag har sett, om man gillar fantasy blandat med lite crime och humor så kommer du gilla denna serie.


2. En annan serie jag har kollat i ett svep är Sherlock och den finns också alla säsonger på Netflix. Handlar om den bäste detektiven och hans följeslagare som kastas in i 2000 talet och ska lösa fall. I rollen som Sherlock är det Benedict CumberbatchOm du gillar honom så kommer du älska serien.

3. . Castle Rock. En serie som bara har gjorts en säsong än så länge men det kommer en säsong 2. Serien är baserad på Stephen Kings roman av samma namn. Handlar om människorna som lever i denna stad och märkliga saker händer när Henry Deaver kommer tillbaka till sin barndomshem och får träffa sin klient (han jobbar som advokat) som spelas av Bill Skarsgård. Han är en mycket speciell person och saker runt omkring honom händer, dåliga saker märkliga saker. Man gillar Fantasy, drama skräck serie kommer man gilla denna

Dessa är några av serier jag gillar och har sett. Vill ni ha en pt 2 så säg bara till så kommer det fler tips för någon kanske. Är det någon av dessa ni har sett? Om ni vill se den sista serien som jag skrev om så får ni söka på putlocker för den finns inte på Netflix som dom 2 första.

Kram/Amanda

  • Tips

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt med lite tips, dock låter inte de där som något jag gillar. Jag föredrar svenskt. nouw.com/frökenrödlök
Amandizan
Amandizan,
Ah men svenska serier kan vara bra det med 😊nouw.com/amandizan
Aqpsjumper
Aqpsjumper,
Har också sett hela grimm, va helt besatt och kollade varje ledig minut så fick kollat igenom hela serien ganska fort 🙈nouw.com/aqpsjumper
Amandizan
Amandizan,
hade jättesvårt att slita mig jag med från serien 😂nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229