Mina boybands

Hej!

Hur har eran onsdag varit?

Här har det varit lugnt och inte gjort så mycket, blev lite rester från igår då jag har mos kvar och lite sås kvar. Såsen tog slut nu men har fortfarande lite mos kvar, stekte köttbullar till. Men jag har nog en liten guilty plesure om jag ska vara ärlig. Westlife har ju släppt en ny singel nu och nu ikväll efter att jag hade ätit lyssnade jag lite på musik och så kom jag ju på att dom hade släppt en ny singel. Jag följer dom på spotify så gick in och letade upp låten. Jag älskar låten. Ännu en riktigt bra låt från dom. Så den sidan av mig som älskar boybands ropar ju högt av glädje. Jag lyssnade redan på westlife som liten så dom har hängt med hela mitt liv.

Här är deras nyaste singel.😍

Det var ju några år som gick där dom inte alls gjorde musik och det var många gånger jag både önskade och hoppades att dom skulle börja göra musik igen och nu 2019 när dom släppte sin första singel blev jag så glad barnet i mig som alltid har älskat Westlife blev lycklig. Jag är allätare när det kommer till musik men westlife har alltid funnits i mitt liv och kommer finnas i mitt liv. Jag tillhör inte den skaran av tjejer som älskar one diraction eller dom boybanden som finns nu. Det är jag för gammal för😂 Men Backstreetboys och speciellt westlife är mina pojkband. Backstreet boys lyssnade jag också på som liten och Nsynk blev det en del med. Men Westlife det är MITT boyband ❤ Är det något band jag vill se live som klassas som boyband så är det westlife😍 Skulle vara så häftigt att träffa vänner som delar samma intresse.. Vem vet kanske någon som läser detta delar samma intresse. Vet att @charlottelinden gillar westlife som mig. Så vad tycker du om den senaste singeln?

Jag kanske inte är den tjejen som gillar platser där det är mycket folk. Blir trött av det och gillar ju inte att gå på konserter just för att det är mycket folk. Men jag går på konserter och då blir det oftast Magnus Carlsson julkonsert den har jag sett "christmas night" heter turnern. Den har jag sett några gånger och den är så mysig. Och skulle gå på Westlife konsert också. Har aldrig sett dom live men det är en dröm jag har och gärna skulle vilja förverkliga. Nu har dom nyligen varit på turne´i Asien. Som sagt jag kanske inte går på konserter eller event ofta men är det något jag verkligen vill gå på så då går jag. För då är det något jag verkligen vill.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personlig #personal #lifeinsweden #nouw #westlife #västmanland

Gillar

Kommentarer

Sandifighter
Sandifighter,
Westlife, hänger jag med dig på 👍🙋‍♀️
Gillar dem också. Fast backstreetboys mest ❤
När vi var på vår honeymoon i Skottland så spelade de i Edingburgh, vi gick på kvällspromenad och hörde dem, stannade till och lyssnade klart ❤ det var så otroligt romantiskt ❤
sandifighter.se
Amandizan
Amandizan,
Kul då får vi dra på westlife nån gång de är ju så himla bra och har så många bra låtar❤️😊nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
La till den låten på min spellista när den kom. Riktigt bra faktiskt 😍 Kraam ❤️nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229