Min fredag!

Hej! på er!

Igår blev det tyvärr inget bloggande av mig var absolut inge kry igår hade lite migrän skulle jag tro för att när jag kollade in i starka ljus eller koncentrerade mig så hade jag jätteont i huvudet och det blev bara värre och värre. Så här kommer info om min dag!

Som sagt jag var till arbetslivs resurs på möte och vi är klara med mitt cv och nästa gång så ska mitt personliga vara klart så hon kan skicka med både och när min konsulet ska leta praktik plats åt mig förhoppningsvis så ska jag ut inom några veckor. När mötet var klart åkte jag hem, kan ju säga att jag var jättetrött igår så efter maten så gick jag och la mig och sov och kände redan då av huvudvärken. Men lite senare på kvällen skulle jag och farmor ut och kolla på när dom åkte med facklor med en båt på Skantz sjön, riktigt vackert. Min kusin rodde boten han var med, När jag kom hem igen åt jag kvällsmat och då kom huvudvärken tillbaka och det blev bara värre och värre. Innan jag gick la mig försökte jag se på en film som gick på 5:an orkade bara en timme så stängde jag av och gick och la mig.

Och idag har jag bara tagit det lugnt hängde lite tvätt på förmiddagen och nu på kvällen så åkte vi ner till kyrkogården för att tända ljus, tog lite bilder men det blev inga bra så ni får en bild från igår


​Min kusin är killen i den gråa mössan!

Skriver ett till inlägg senare nu ska jag strax gå och duscha!

Hugs/Amanda

Gillar

Kommentarer

milla.cerne
milla.cerne,
Helt ok att du inte skrev nåt inlägg. Du var ju sjuk.millababe.bloggplatsen.se
Amandizan
Amandizan,
Ja det är ju sant de men idag mår jag mycket bättre 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229