Migrän och en bra serie

Hej!

Hur mår ni idag?

Här är det helt okej nu, när jag vaknade idag så kände jag av huvudvärk eller migrän så tog medicin och sov några timmar till. Men nu har jag inte lika ont i huvudet men känner mig så trött och seg. När jag vaknade igen vid 14:30 hade jag fortfarande ont i huvudet men jag kände att nej nu får jag gå upp, så jag gjorde mig en stark kopp kaffe och åt frukost. Tror att en stark kopp kaffe vad det jag behövde för efter att jag hade druckit upp den så känns det nu bättre men otrolig seg. Känner mig lite bakfull, det är så man kan beskriva det efter att ha haft migrän. Och så kan man bli sugen på typ pizza,paj,godis eller som idag kinamat. Och det bästa av allt är ju att jag bor 5min från våran kinarestaurang😍 Men nog om detta, nu tänkte jag ge er ett tips på en riktigt bra serie

You: Vet att flera har sett den serien och flera bloggare har skrivit om den. Vet att bla @Naatly och @Jessicaburman har skrivit om den och först när jag hörde om den så tänkte jag att nej denna är nog inget för mig. Säkert bara två personer som blir blixtförälskade och så är allt bra en stund tills killen är otrogen och så ja. Men sen så skrev jessica om den på sin blogg och så som hon beskrev den så lät det mycket bättre. Handlar om en kille som jobbar på en bokhandel (joe) en dag så kommer det in en tjej (Beck) där som han genast blir intresserad av och börjar fantisera om henne. Om man har lyssnat på podden spöktimmen och avsnitten om stalkers så kommer man känna igen vissa drag som joe har. För han är creepy och stalkar henne från första stunden från han ser henne. Han vill ha henne och det är bara henne. Det är en psykologisk thriller och jag har bara sett 1 avsnitt men jag är fast.

Jag tänker inte gå mer in på vad serien handlar om för jag tror de flesta vet vad det är för serie och har hört om den. Men jag kan verkligen hålla med dig om @Naatly att det är en bra serie. För den är lite obehaglig eller serien i sig är inte obehaglig men han som spelar joe gör ju rollen fantastisk bra att spela en stalker. Och jag får ju rysningar av en för att det finns många serier som kan vara puttinuttit men denna serie visar faktiskt något som kan hända en och som händer i verkliga livet. Det finns personer därute som är stalkers det kan hända vem som helst. Och det är de som gör serien sp bra tycker jag för man vet att det kan hända en. Det är inte bara en serie. Det finns stalkers därute på riktigt. Och har man som sagt lyssnat på podden spöktimmen och dessa avsnitt om stalkers så ja då blir serien lite mer verklighetstrogen.

Som sagt har du inte sett serien you på netflix så gör det! Det är en serie alla borde se. Skulle ni vilja ha en lista över serier som jag inte ser? Vet ju att jag har sagt att jag inte gillar när det är för rosa och triangeldrama och rosa, skulle ni vilja veta vilka typer av serier jag menar.?

Kram/Amanda

#nouw #nouwinfluencer #nettflix

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Nu måste jag snart ta mig i kragen och se serien. Det är så många som skriver stt Den är branouw.com/fibrolivet
Amandizan
Amandizan,
Se den för den är helt klart sevärd 😊nouw.com/amandizan
Carolina
Carolina,
Svar; hej, alla dessa tre böcker finns kvar om du fortfarande är intresserad? 😀
Mejla mig gärna på mejladressen jag angivit ♡
knaset.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229