Migrän dag 2

Hej!

Hur mår ni?

Själv så är det sådär vaknade upp med migrän idag igen. Tror att jag kanske inte skulle ha tagit mig ut igår eftersom det nästan inte går att köra rullstol nu. Så vaknade med migrän idag igen men tror även det beror på den inre stressen jag har med provet. Försökte sova bort det imorse men behövde ta medicin, när jag gick upp senare så tog jag en alvedon och det sitter kvar i ännu migränen. Det gör det inte bättre av att jag känner mig stressad över att jag vet att jag behöver plugga, men med denna huvudvärk så har man det inte lätt att koncentrera sig. Eftersom plugga matte inte g´fungerar så bra med migrän, provade de igår och migränen blev bara värre. Och eftersom jag vet att jag inte kan plugga och känner mig stressad så ja de ökar ju bara migränen. Så min dag kommer vara i soffan och kolla på dokumentärserien om Ted bundy som jag började kolla på igår.

Anledningen till att jag började plugga matte är för jag ska läsa upp matte/svenska/engelska. alltså grundämnena så jag kan utbilda mig gick gymnasiesärskolan och deras betyg är annorlunda på nåt sätt så jag kan inte söka en utbildning på de betygen. Vill även läsa psykiatri och psykisk ohälsa, min dröm är ju att föreläsa om psykisk ohälsa samt lära mig mer om de och kunna hjälpa människor som lever med det. Det är anledningen till att jag pluggar. Men just nu känns det kanske som jag borde välja en annan väg. För samtidigt om jag vill både föreläsa om psykisk ohälsa och jobba med människor som lever med det vill jag även kunna leva/jobba med bloggen. Så det är min dröm jag försöker gå efter nu.

Men om jag ska ha migrän på grund av min inre stress så kommer detta inte fungera med matten, Vilket gör mig orolig har 30 veckor på denna kurs och för varje vecka som går desto närmare kommer vi till vecka 30 och jag är fortfarande på kapitel 1....

Iaf om ni har några tips på hur jag kan nå mina drömmar berätta gärna dom i kommentarerna. Nu har jag fått skrivit av mig lite om mina funderingar. Hoppas ni får en fin dag :)

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Fnulan
Fnulan,
Stackars fina Amanda, men du och jag kan fortsätta prata på messenger <3 Jag tror att det känns mörkt just nu, men det blir bättre KRAMwww.fnulan.se
Amandizan
Amandizan,
Tack🙏Ja vi kan fortsätta prata där och ja du har nog rätt, lite nere just nu❤nouw.com/amandizan
sweetwords
sweetwords,
Alltså jag tror att dortsätta att drömma och tro så når du dina drömmarnouw.com/sweetwords
Amandizan
Amandizan,
Tack ja jag ska fortsätta kämpa och fortsätta drömma om domnouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229