Meditation när du ska sova

Hej!

Hur mår ni?

Jag tänkte svänga in här lite snabbt innan jag ska hem till farmor och farfar och fika med dom och min faster. Vi ska fira farfar lite eftersom han har fyllt år.

Men innan jag ska dit tänkte jag berätta att igår när jag ska skulle sova fick jag en känsla av att jag skulle meditera.Mina änglar vet vad jag behöver. Så jag letade upp en guided meditation på min app acast och hittade en som hette comfort & relaxing sleep meditation. Det var så skönt och jag blev riktigt avslappnad. Låg och tänkte att varför gör jag inte detta oftare. Med att jag tänker 24/7 och nästan aldrig är i nuet så är meditation för mig något jag mår bra av. Jag brukar ha svårt att komma till ro innan min sömnmedicin ger effekt så jag kan liksom ligga och fundera på ALLT. Men igår när jag lyssnade på rösten och hur han sa att jag skulle andas så blev jag nästan direkt lugnare och avslappnad och kunde stänga ut alla mina tankar. Så detta är något jag vet att jag borde fortsätta med. Varför kan jag inte hålla i någon vana som är bra? Iaf detta var den jag lyssnade på. Sen är jag ju spirituell och tror på andar meditation ligger ju även inom det området lite.

När jag ska meditera så lyssnar jag alltid på guided meditation för annars har jag så himla svårt att komma till ro och jag bara ligger och tänker. För guided mediatation gör så att jag kan komma in i nuet och bara vara. Meditation hjälper mot mycket beroende på vad du vill ha för meditation. Finns massor på youtube. Har delat ett klipp på ett klipp jag brukar lyssna på när jag vill stärka min vibration med mina änglar. Ni hittar den HÄR Men det finns massor tex för självkänsla, sömn, kärlek. Ja massor. Det finns även om du vill bli bättre i din intuition. Men jag har oftast lyssnat på sleep meditation just för att kunna komma till ro när jag ska sova.

Men som sagt jag ville mest dela med mig av detta just för att det är något jag själv mår bra av och brukar göra. Borde göra det mycket oftare än vad jag gör. Men även för att det hjälper även mig när jag har ångest att meditera så om du har ångest prova att lyssna på en guided meditation för ångest. för det finns även meditation för ångest. Och för mig fungerar det. Det kan ju även fungera för dig.

Kram/hugs/Amanda

​#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #meditation #spirituelt #lifeinsweden #psykiskohälsa

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda ,
Åh det här låter intressant ❤️ får testa det här någån gång amndiz.se
Amandizan
Amandizan,
Ja det tycker jag du ska göra och se om det fungerar för dig😊nouw.com/amandizan
MissJohansson
MissJohansson,
Jag har kört på detta några gånger och det fungerar verkligen, så avslappnade och skönt. Kram!❤️nouw.com/missjohansson
Amandizan
Amandizan,
Vad skönt att det även fungerar för dig med när du har mediterat. Det är verkligen skönt❤️nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229