Mätt och trött!

Hej!

Hoppas er tisdagskväll är bra och lugn?

Min har varit bra, har duschat och fått lite värme i mig nu så är inte som en isbit inom mig. Skönt. Råkade dock somna en liten stund tidigare idag när jag la mig för att kolla på en serie. Men ungefär halva avsnittet hann jag se innan ögonen gick i kors och jag sov. Var väldigt trött efter att jag kom hem och var kall och frusen, så behövde nog sova. Men nu har jag precis ätit middag blev rester från pizzan då det blev över. Men nu är jag proppmätt och lite små trött så skulle kunna somna igen en liten stund 😂 Haha har märkt att jag har jättelätt för att somna men vaknar alltid nu för tid runt 4 på natten, gjorde det inatt också och nån gång till. Får liksom aldrig en ihållande sömn vilket gör att jag fortfarande är trött på morgonen sen. Funderar om jag ska börja en perio igen med mina sömntabletter och se om jag sover mer än jag vaknar. Får klura på det?

Men nu resten av kvällen ska jag försöka se någon film kollade tidigare på en serie som sagt som hette The coronrer: I speak for the dead. En serie som går på discovery intervestigator (stavning?) Tycker det är jättespännande och bra.

Har ni någon serie/serier ni tittar på? Jag har ett par stycken kan jag lova, men dom har jag antingen kollat klart på eller så har inte avsnitt släppts än.

Här är en nyduschad,trött och mätt Amanda.

Men nu mina kära vänner ska jag slå på någon bra film och bara ta det lugnt resten av kvällen.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Fin du är<3nouw.com/johnssons
Amandizan
Amandizan,
Emma
Emma,
Vilka är dina favoritserier? Och vilka är dem sämsta du har gett en chans? haha 😃www.madurban.se
Amandizan
Amandizan,
Vilka bra frågor! Tänkte lägga upp ett inlägg under dagen om vilka serier jag gillar😁nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229