Mat och bak kokböcker från Adlibris

Hej!

Hur är det med er?

Inlägget innehåller afflliatelänkar från Adlibris

Jag tänkte att jag här skulle tipsa om att Adlibris har nu upp till 50 % på sina mat och bak kokböcker. Var in där och kikade och jag såg en bok jag blev rätt sugen på att ta hem till mig själv och den hette kladdkakor deluxe. Jag vet att jag hade en kokbok med massa tips på kladdkakor men den boken följde aldrig med när jag flyttade. Jag tog ju bara med mig det viktigaste. Men nu när jag såg att Adlibris hade bak och kokböcker för 50% att det fanns en kokbok med kladdkakor. Gissa om jag är sugen.

Men om du är som mig som älskar att laga mat eller baka så har de nu upp till 50 % rabatt på alla mat och bak kokböcker så in och fynda! Tryck på denna länken HÄR för att komma till deras sida med rabatt på kokböcker.

Denna bok kommer nog jag beställa hem i slutet av månaden när jag får pengar😍

Det är rabatt på mat och bak kokböcker ända fram till 8/5 så passa på nu. Jag kommer absolut att beställa hem denna medan det är rabatt på bak och mat kokböcker. Och man har fram till 8/5 på sig då är det upp till 50 % rabatt på alla mat och bak böcker och är du som mig som älskar kladdkaka och att baka kladdkaka då är denna bok något för dig. Som sagt jag kommer beställa hem den innan tiden är slut.

  • Tips

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Där ska jag nog in och kolla, jag ÄLSKAR att laga mat, det är så kul & det är en sorts terapi för mig faktiskt! 😊 nouw.com/misslindhe
Amandizan
Amandizan,
Ja gör det! Och det är ju toppen nu att det är upp till 50%rabatt😁👌nouw.com/amandizan
sweetwords
sweetwords,
Kokböcker är roligt att ha jag har flera st båda bra och snyggtnouw.com/sweetwords
Amandizan
Amandizan,
Jag har inga just nu men jag funderar om jag ska köpa hem den med massa recept på kladdkakor😍nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229