Mår sådär

Hej!

Hur mår ni?

Här är man lagom trött, skulle ju till skolan idag igen och gissa om man var trött helst av allt ville man ju ligga kvar under de varma sköna täcket. Men tog mig upp och kom med bussen. Varför är man så trött när man vet att man måste upp och varför blir sängen extra skön? Fick ju reda på hur det hade gått p provet och ärligt så blev jag ju inte förvånad egentligen. Kommer behöva göra omprov på fredag tyvärr, hade svarat fel på när jag räknade decimaltal och prefix. Klarar jag dom 2 på fredag får jag godkänt. Jag och decimaltal är inte bästa vänner. Men största felet jag gör är ju att jag är för snabb. istället för att ta det lite lugnare och räkna rätt gör jag det snabbt.

Så hur känns det? Ja en del av mig tycker ändå att det känns helt okej medan den andra delen känner sig allmänt nere och hopplös. Som att man kanske ändå tagit vatten över huvudet. Men det är min ångest och självkänsla som talar. + att jag känner mig stressad över att jag måste klara provet på fredag så jag kommer vidare. Vet att känna sig stressad och ha ångest är ingen bra kombo och det kommer ju inte hjälpa heller. Men nånstans i denna ångestfyllda och hopplösa känsla har jag ändå en glöd som säger att jag ska fixa detta och inte ge upp. Så det är inte bara pannkaka av det hela. Måste nog lyssna på mitt inre nu som säger att jag kommer fixa detta och inte min ångest. Men det är inte lätt när två sidor av en försöker få en och lyssna på både ångesten och den inrestyrkan som säger att jag fixar detta. Är jag lite nedstämd ja, känner jag mig som en dålig människa för jag inte klarade de ja lite. Men jag ska fixa detta får lyssna på mitt inre. Annars då jo jag gick till bibblan på en gång när jag klev av bussen så nu har jag del 2 i serien, alltså fortsättningen av pojken som kallades det. Den är fristående så har du inte läst del 1 (pojken som kallades det) så gör det inget.

Den är lite tjockare än den första men ska bli spännande att läsa denna. Ja trots att han har en psykisk sjuk mamma och lever och blir behandlad så hemskt tycker jag hans berättelse är så stark och intressant. Men helt klart borde inget barn bli behandlad så illa men att barnmisshandel förekommer mer än vad vi tror är sant och berättelser som hans är något ALLA borde läsa. Barnmisshandel som både psykisk och fysisk misshandel är något det inte pratas så mycket om men borde göras mer.

Nu blir det att vila en stund känner att jag skulle behöva det.

Kram på er/Amanda

Gillar

Kommentarer

Elisa
Elisa,
Det där kommer du klara på fredag! Nu vet du ungefär hur det är och att du ska sakta ner tempot och inte räkna för snabbt. 😊 Du är verkligen inte en dålig människa som inte klarade provet.elisamatilda.se
Amandizan
Amandizan,
Ja precis att andas och ta det lugnt är det viktigaste 😊nouw.com/amandizan
Sarah
Sarah,
Jaa det är aldrig najs att behöva lämna sängen på morgonen 😋 Vad tråkigt att det blev omprov men hoppas det går bra 😊CheerSarah.devote.se
Amandizan
Amandizan,
Nej att lämna sängen på morgonen är så jobbigt😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229