Måndagar är inte min dag....

Hej!

Hoppas att allt är bra med er?

Med mig? Nja kan inte påstå det då måndagar ger mig sån otrolig ångest. Det var bra imorse när jag vaknade och åkte till Västerås men när jag kom hem därifrån och på bussen hem så smög sig ångesten på och blev värre när jag kom hem. Så är det ju nästan VARJE måndag spelar ingen roll om jag har sovit bra eller inte men ångest får jag. Över att jag vaknar upp till samma gamla rutiner man går upp osv Ensamheten kommer över än, Ja the same old story. Så när jag kom hem så lät jag ångesten komma och när jag har ångest så blir jag iskall mot allt och alla. Ingen bryr sig ju om mig och varför ska jag öppna upp mig för någon när alla bara försvinner och ingen prioriterar mig. När jag menar prioriterar så menar jag att ingen verkar lägga någon energi på att visa att jag faktiskt betyder något. Lite så går tankarna just nu. Ingen verkar ha något intresse av att ha mig ens liv. Lite så jag menar vet inte om det går att förstå men någon som kan känna igen sig.? Så när jag kom hem satt jag på musik och glad musik fungerade inte utan blev mörk musik som tex Evancense, och nu är det lite bättre fortfarande lite ångest men känns som lite har släppt.

Nu till något lite roligare var ju som sagt på Jensens gymnasium och hade möte och det gick faktiskt bra, samtalet flöt på riktigt bra och han lät positiv så han skulle återkomma på måndag när han har pratat med alla så får vi se. Men det kändes positivt. Sen innan jag åkte hem fick jag papper som jag skulle skicka in till polisen om utdrag om jag har något i belastningsregisteret. samt att jag hann in på waynes coffee och provade nya pepparkakslaten. Fick garanterat julkänsla.

Någon mer som har testat denna?

Som sagt måndagar är inte min dag. Känns verkligen som det står stilla även om det kanske inte gör det. Medans andra liv rullar på träffar vänner, partner jobbar och så här är jag kärleken står still, ingenting nytt verkar hända. Känns som en skiva som har hakat upp. Eller jag vet inte jag kanske har alldeles förstora förhoppningar angående en ny vecka och så blir jag besviken för jag vaknar upp till samma sak? Men kanske inte ska ge upp så lätt heller. Aja nu har jag fått gnällt lite, vet att dessa tankar jag har är min ångest och att det är den som säger att ingen bryr sig om mig och kan älska mig osv och att det går över men så jobbigt.... med denna ångest.

Hoppas eran dag är bra och att ni har bättre måndagar.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind
Lillan Kind ,
Jag förstår att det känns jättejobbigt att må som du mår, men det finns alltid någon som bryr sig om en❤ Jag har flyttat ibland och då har det kunnat kännas lite ensamt ett tag innan man lärt känna någon. Har du något intresse som du skulle kunna ägna dig åt tillsammans med andra? Det finns ju massor med föreningar, klubbar och kurser mm av alla de sorter. Det kan ge mycket positivt att anmäla sig till såna saker😊 varapavag.se
Amandizan
Amandizan,
det var ingen bra dag igår nej men tack för dina tips! 🙏nouw.com/amandizan
RainbowJennifer
RainbowJennifer,
Ojsan! Hoppas din vecka bli bättre och du får göra nått riktigt kul och nått du gillar <3 nouw.com/rainbowjennifer
Amandizan
Amandizan,
Tack dagen idag har varit bra och hoppas det fortsätter så😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229