Måndag igen

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår bra, är lite seg som alltid på måndagar. Var jobbigt att behöva gå upp eller det är inte jobbigt att gå upp utan det är det att det är så kallt inne så man vill ju helst ligga kvar i den varma sängen. Sedan vet man ju att det är kallt ute så det gör ju inte heller att det är så kul att gå upp. Men jag kom upp och iväg till skolan. Var rätt skönt ute, lagom kallt så man blir lite rosig om kinderna. Lektionen gick bra och innan den började hann jag handla så nu har jag äntligen både ris och potatis hemma. Var faktiskt in igen och handlade innan jag åkte hem då köpte jag bl.a mjölk.

Tycker det är så himla fint i Västerås hur julbelysningen lyser upp😍

Känns ändå skönt att jag har handlat hem lite så jag inte behöver handla nu. Nu blir det enklare att hitta på maträtter också när man har potatis eller ris hemma. Var även ut med sopor och soppsorterade idag. Tänkte att det är lika bra att passa på medan man ändå har vinterkläderna på sig. Så känner mig duktig som har fått lite gjort. Satt även kvar i skolan och gjorde läxan istället för att ta hem den. Nu kan jag istället fokusera på grammatiken. Har prov i grammatik den 16 december på min födelsedag😂 Nej jag tycker det är skönt att läxan är gjord.

Imorgon får jag ligga i sängen hela dagen om jag vill (men det ska jag inte) Ibland undrar jag varför det går lättare att gå upp när man inte behöver. Det är väl för att man vet att man måste.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #västmanland #nouw #nouwsweden

Gillar

Kommentarer

Annica
Annica,
Du har rätt. Så mycket enklare att vara kreativ när man har ingredienser hemma till det.. 😊 Här står det dock still idag för vad vi ska äta för något.. Hm.. Men jag kommer på någonting! :p Så skönt att ha gjort läxan redan, så har man inte dne "stressen".. annicama.com
sofiefriden
sofiefriden,
Det är väl så, jag har betydligt lättare för att gå upp när jag inte behöver 🙄 så knas! Fint de har pyntat med ljusen😍nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229