Måndag

Hej!
Nu har jag diskat disken från igår och även hunnit med att äta en snabb frukost. Ska strax iväg till språkkursen och vara där en timme innan man drar hem till farmor en stund. Blir nog att fika skulle jag tro.
Färdtjänsten kommer 13:15 så ska strax fixa det sista leta efter ett par hörlurar som jag har lagt nånstans men vet inte vart. Trött jag blir.... men hoppas ni får en bra start på veckan så hörs vi mer sen.

Kram/Amanda

  • Nära Hallstahammar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Igen!

​Hej!

Kan snabbt berätta lite om vad jag gjorde igår, igår så julpyntade jag lite grann satte upp julgardiner julstjärnan i fönstret (fick hjälp såklart) så nu känns det lite juligt här hemma. Efter vi hade fixat lite i mitt rum kollade jag på tv. Innan jag hoppade in i ett varmt bad drack jag lite kaffe. Kände mig som en isbit igår så då fick det bli ett bad innan kvällsmaten. Och resten utav kvällen så tog jag det bara lugnt.

Imorse så var det tänkt art jag skulle träffa en läkare för att kolla mina stämband (tror jag det handlar om) har gjort en sköldskörtel operation så nu vill dom kolla stämbanden igen så att dom låter bra skulle ha gjort det idag men läkaren var inte där idag så då var dom tvungna att omboka den tiden så nu ska jag dit imorgon till öron-näsa -hals. Efter det ska farmor och jag gå och kolla lite på julklappar innan jag ska till arbetslivs resurs. Men mer om det imorgon nu ska jag snart gå och lägga mig.

Hugs/Amanda 

Gillar

Kommentarer

Helg igen

​Hej

Nu är det fredag och det är helg igen, Idag har jag städat och dammat mitt rum så det är fint till helgen. Så efter lunch så dammsög jag och det vanliga efteråt när det var klart så kollade jag på ett avsnitt av Btes Motel säsong 2. Har bara sett 1 avsnittet men jag kan säga att jag älskar serien så det blir 1 eller 2 innan läggdags. Annars så hr jag inte gjort så mycket tog hand om en jättedisk efter middagen. och nu innan jag bloggade kollade jag på det senaste avsnittet på Ghost adventures.

Lite fakta om ni inte visste det rean så är det exakt 2 månader tills jag fyller 21, tyckte jag nyss fyllde 20.vad tiden går fort. Hoppas ni har haft en bra dag och vecka och att helgen blir bra.

Hugs/Amanda 

Gillar

Kommentarer