Måndag

Hej!
Hur mår ni?

Nu ör det mitt inatten uppdaterade nog inget igår (söndag) Men det blev en lugn söndag där jag pluggade lite och läste. Samt att jag la ut en ny vlogg på youtube kommer länka den i inlägget. Men idag så har jag haft tvättstugan på eftermiddagen. Blev att tvätta sänkläder, handdukar och kläder. Riktigt skönt att få det gjort men man blev ju helt slut. Tänkte även handla idag men det gör jag imorgon.

Min senaste vlogg och den är jag så nöjd med. Kolla gärna in den delar med mig om boktips och pratar om ett viktigt ämne. Snälla kolla på den och dela sedan vidare. Jag pratar om ett viktigt ämne!


Annars så har kvällen varit lugn. Blev en enkel middag idag och sedan efter att jag hade ätit så tog jag mig en dusch. Så skönt så att man sedan somnade på soffan och vaknar 1h senare. Runt 00.28. Sov inge vidare inatt heller så hoppas på bättre sömn men vi får se hur det går med det. Det har iaf inte hänt så mycket igår och måndagen började med att tvätta. Men nu är veckan igång iaf och det känns så skönt.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Vad jobbigt att du knappt sov när det blir så tycker jag att dagen efter blir lidande 😔... Hoppas det gick bra med att handla hem mat 😊 skönt att klippa sig det måste jag med göra

nouw.com/2barnsmammaochfru
Madelena
Madelena,

Jobbade hela dagen igår så idag var jag rätt så mör. Jobbar nu också, men ska bara gå sista rundan innan det är dags för mig att krypa ner i sängen.

nouw.com/madelena
Marie,

Skönt att både duscha och bäda rent och tvätta, då känns allt extra fräscht

sweeetwordsbymirre.com

Tvättade hela söndagen, skönt när det är gjort

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Stegsamlaren
Stegsamlaren,

Jobbigt att sova dåligt men bra att du fått lite gjort fast att du är trött, kul att du gilllar att hålla på med vloggar..själv tycker jag inte att det är min grej..men kan vara kul att kolla på iland när man har tid

nouw.com/stegsamlaren
Emschen,

Ohhh tvätten, nu dök det dåliga samvetet upp. Alla tvättkorgar är fulla och då behöver jag ju inte boka någon tvättid. Jag har funderat på det där med vloggar, jag skulle nog gilla att göra det men jag gillar inte att titta på det. Det beror helt och hållet på att jag vill inte ha massa störande ljud alltså för andra som är nära mig. Jag är ju aldrig själv typ.

emschen.se
Michelle ,

Bättre att inte ta allt på engång ,

lätt att man tröttar ut sej .

michellefrandell.blogg.se
corkystyle
corkystyle,

Ska gå in senare och kolla på videon då jag själv gillar när folk pratar om ens diagnser. Bra att man inte skäms över de.

nouw.com/corkystyle
fighterwomen85
fighterwomen85,

Att tvätta & göra mat. Det tar energi ifrån en. Så att du somna va inte konstigt. Iaf inte för mig. Men det är så skönt när det är klart 😊.

Jag ska se din video 🙂

nouw.com/fighterwomen85
Kamilla,

Sömn ä'r viktigt att man får till så hoppas att du får ordning på dem. Måste tipsa dig som älskar böcker om Staffan nordstrand Opium och hans nya som snart släpps Begrägeriet

kamillaskamera.com/