Måndag

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår fint, fått lite gjort idag, var ute tidigare och letade efter present till min faster som fyller år på onsdag. Men ska höra med farmor, hon har önskat sig något som jag tror farmor vet lite mer om. Men det blev en liten promenad och kallt var det ute. Höll på att frysa till is innan jag kom in. Och vad händer på eftermiddagen? jo solen kommer fram. Men inte när jag är ute😂 Fick även hjälp av boendestöd imorse att byta sängkläder då jag ska tvätta på fredag, så nu längtar jag faktiskt lite tills jag får gå och lägga mig ikväll. 😄Det är vad jag gjorde på förmiddagen, sen la jag mig i soffan och värmde mig. Och ja sov en stund.

Sen vill jag berätta något roligt idag så jag är med i en grupp som vi länkar vår blogg och kommenterar hos varandra. Och varje dag så finns det en ny tematråd och dagens tema är måndagspepp och #länkamedkärlek valde att ge mig extra pepp idag. Tack❤ Med tanke på att måndagar inte alls är min dag så blev jag så glad och detta gjorde även så att min dag blev lite bättre. Om ni inte är med gå gärna med i gruppen. Den är riktigt trevlig och vi alla stöttar varandra och ger massa kärlek. Dom som har gjort gruppen är @sweetwords och Kamilla Tack ni är båda fina människor.

Så jag har haft en bra måndag och med lite extra pepp från den gruppen så känns inte denna måndagen för hemsk uta mer rätt bra. Nej nu ska jag nog ringa farmor och höra mig för om presenten.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #västmanland #länkamedkärlek

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog
Vi har det också svinkallt just nu 😲. Märks verkligen att det är dags för riktig höst nu 😲. Skönt att få rena sängkläder 😊, jag älskar den där känslan med renbäddat 😊www.saramadeleine.se
Amandizan
Amandizan,
Jag med att lägga sig i en renbäddad säng är en känsla som är svår att beskriva men jag älskar den😍nouw.com/amandizan
Jennifer
Jennifer,
Vi har haft varmt idag med fullt solsken, gäller att passa på att lapa åt sig de sista solstrålarna
jennifermarie.se
Amandizan
Amandizan,
Ja det gör det, haft sol här med idag så har varit ute😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229