Måndag- sista september

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår faktiskt bra idag. Jag har inge ont i halsen eller huvudet jag känner mig som jag brukar nu vilket är jätteskönt. Jag känner mig så lättad att det inte blev en långvarig förkylning, dessa dagar räcker är verkligen jätteglad att gårdagens vila gjorde så pass mycket. Och tänk nu är det även sista september, nu har ännu en månad gått. Tycker det går så fort swisss säger det så har även september gått. Och idag är det ju sånt väder som det brukar vara på sista sep grått och trist.

Nu börjar man även se på träden att det är höst, löven har bytt färger och är väldigt vackra😍

Jag har även idag tagit ner mina höstkläder, fick hjälp med det av boendestöd då kassen med kläderna låg högst upp i min klädkammare. Sen har jag såklart äve dammsugit då det verkligen behövdes kan vi säga. Nu har jag nyligen druckit kaffe och det var verkligen väldigt gott, tror jag måste ha lyckats väldigt bra idag. Men det blir en lugn dag, det är grått och förmodligen regnar ute. Det är mörkt inomhus. Det är ju inte så långt kvar till min kurs startar, har info möte nästa vecka på tisdag och sen vecka 44 börjar kursen så den sista tiden som är kvar nu tänker jag bara ta det lugnt och bara njuta. Och eftersom det är tråkigt väder ute så tänker jag slappa i soffan idag. Det är det dåligt väder är till för😉 Och vara glad att jag än så länge slipper gå ut.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #västmanland

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin
Hannas krypin,
Så skönt att du mår så bättre och att det inte blev långvarig sjukdom. Skönt att få fram vinterkläderna och att ha dammsugit så det är rent. hannafialotta.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Ja att ta fram vinterkläderna är skönt för nu tycker jag att det börjar bli kallt😊nouw.com/amandizan
Jenny
Jenny,
Åh va skönt att få vara hemma och bara ta det lungt när vädret ute är grått och trist!

Ja det är helt galet att det redan är oktober om några timmar!
Snart är det jul igen!!!

Kram kram
jenzel.se
Amandizan
Amandizan,
Ja det är inte ens 3 månader kvar till jul det går verkligen så fortnouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229