Måndag- Klippning & video

Hej!
Hur mår ni?

Jag mår bra, har haft en huvudvärk under eftermiddagen och kvällen men nu äntligen släpper den. Men som rubriken säger så är det måndag och idag har jag varit och klippt mig. Hade en tid runt kvart i 4 och det var så skönt att sita där och låta henne klippa håret. Jag tycker det är så skönt och avslappnande- Kanske därför huvudvärken kom. Men det blev ju en hel del klippt kan jag säga. Det känns väldigt skönt.

Det är ju allt kortare men ändå som jag vill sätta upp håret i en tofs så kan jag det. Precis som jag vill ha det. Här är jag dock nyduschad. Tog en dusch tidigare och det var så skönt. Älskar känslan av nyduschat hår. Har även lagt upp en vlogg på youtube.

Ni får hänga med mig under två dagar i denna vlogg. Kolla gärna in den och dela den om ni tycker att fler ska se den. Iaf innan jag la mig i soffan för att vila huvudet lite så tog jag hand om den lilla disken som var kvar. Känns skönt att det är gjort så jag slipper ta det imorgon.

Nu har det blivit mycket bättre så nu ska jag sätta mig och läsa lite. Har inte orkat gjort det pga huvudvärken så nu blir det lite läsning innan sängen.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,

gött att klippa sig, jag borde också ta ett besök till frisören var allt för länge sedan, man prioriterar att barnen får allt nu förtiden... men du ser jätte fin ut på bilden. ska nog också unna mig ett besök. kram

nouw.com/yasminegill
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Vad skönt att klippa sig det skulle jag med behöva 😊.. och du passar i frisyren 😊.. Vad jobbigt huvudvärk 😊

nouw.com/2barnsmammaochfru
charlottelinden
charlottelinden,

Gud vad skönt med ett frisörbesök! På grund av Corona har jag inte varit hos frisören sedan i November förra året, så jag börjar få lite smått panik. Mina toppar är hemska och min utväxt ska vi inte ens tala om... Måste också boka en tid asap 😃

nouw.com/charlottelinden
Madde ,

Att gå till frisören är vardagslyx på högsta nivå. Bästa som finns att få bli ompysslad där. Flera som klagade på huvudvärk i måndags. Kändes som en skum dag. Min man hade en grym huvudvärk. Jag somnade på soffan mitt på dagen. Dottern ringde och sa att hon hade en grym huvudvärk hon också.

www.nouw.com/madelena
Paulina
,

Det är skönt att sitta hos frissan och låta någon fixa med ens hår. Vad fint det blev. Skönt med lite kortare? 🥰

Stegsamlaren
Stegsamlaren,

Alltid trevligt att gå och klippa sig, bra att du blev nöjd med resultatet. Idag känner jag mig piggare än tidigare i veckan så det blir nog en hel del gjort

nouw.com/stegsamlaren
Mirre,

Kanske var ngt i Västerlåsluften iår då för BQ kom hem med migränliknande huvudvärk igår, men det släppte ef han tog sin migränmedicin.

sweetwordsbymirre.com
K,

Vad fint det blev nya frisyren. Skönt att få håret fixat. Hoppas du slipper migränen idag

kamillaskamera.com/
Michelle ,

Det blev ju jättebra med klippningen:) kul o gå till frissan . Skulle med behöva.

michellefrandell.blogg.se
Anna,

Så snyggt med nya frisyren! Jag tycker också att det är väldigt mysigt att gå till frisören och bli lite ompysslad.

annaskarblom.se