Lugna söndag

Hej!

Hur har eran söndag varit?

Här har den varit lugn, jag gjorde mig lite kaffe och efter det så gjorde jag mig iordning för att gå ut och slänga lite plast. Jag brukar samla på mig plast och kartong och sen slänga det miljövänligt. Så det gjorde jag idag. Var även en sväng in till Ica och handlade mjölk och lite shampoo och duschtvål. Träffade även på pappa då med familj så stannande lite och pratade. Jag tänkte ju dra på mig en jacka när jag skulle gå ut men gjorde jag det? Nej så jag frös när jag kom hem. Skulle ha lyssnat på magkänslan som sa att det skulle bli kallt med bara t-shirt. 😰 När jag kom hem igen så la jag mig under en filt i soffan och värmde mig.

Glass fungerar jättebra till fläskpannkaka också 😍

Ikväll åt jag upp den sista fläskpannkakan jag fick av farmor sist och till det hade jag även glass på det blev riktigt gott kan jag lova😍 Annars har jag gjort ett konto på matsmart.se och kollat runt lite om vart man kan hitta billigast pris. Men vi får se än så länge har jag mat men jag kommer ju behöva handla. Men jag tog @Jennysvardag tips och jag tror det kan gynna både min och miljön i slutändan. Då matsmart tänker mycket på miljön och istället för att maten slängs så säljer dom det mycket billigare så det känns även bra att kunna hjälpa miljön samtidigt som man handlar billigare. Kan tex säga att kryddorna är billigare på matsmart än på vårat Ica.

Så jag är nöjd med min söndag, den har varit lugn men jag har ändå fått lite gjort idag vilket känns bra. Ikväll blir det lugnt ska försöka lägga mig i tid då jag ska upp relativt tidigt och åka in till Västerås sjukhus först och göra ett EKG och sen till skolan där jag läste matte och lämna tillbaka matteboken. Så ser min morgondag ut.

Kram/Amanda

​#vardagsliv #personligt #influencerlife #nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Glass till fläskpannkaka har jag aldrig provat. Lät lite skumt tycker jag. Jag vill ha rårörda lingon tillkamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Det var första gången jag hade glass till fläskpannkaka och det var gott tyckte jag😊nouw.com/amandizan
Malin Moen
Malin Moen,
Vad duktig du är som återvänder fina du. Det gör vi med i denna familjen! ☺️🌷 Aldrig hört förut och för att vara ärlig. Aldrig smakat på fläskpannkaka! 😁exotichummingbird.se/
Amandizan
Amandizan,
Vad bra att även ni gör det i eran familj👌nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229