Lugn tisdag

​Hej!

Hur mår ni ikväll?

Jag mår helt okej jag har inte gjort så mycket sen sist svara på lite kommentarer och sovit på soffan typ. Jag tycker att det är helt okej med en sån här lugn dag då jag ska på begravning imorgon och sen på torsdag ska jag träffa min godman. Så det är fullt pp den här veckan. Så då är det okej med en sånhär lugn dag. Och på fredag ska jag till skolan igen. Men imorgon är det begravning för min gammelfarmor och nu börjar det sjunka in att hon faktiskt är borta, nu känns det som ett bra val att inte gå till skolan då jag tror att det hade blivit väldigt jobbigt. Jag har liksom inte riktigt tagit in det eller kanske rent av inte velat tagit det in. Men under kvällen nu har jag sakta insett att hon är död. Började redan igår då jag gick igenom fotoalbum som hon hade med bilder på mig som jag var liten på. Men innan har jag inte riktigt förstått att hon är borta. Jag kan ibland känna av henne och ibland även gammelfarfar. Men det känns som att hon är här nån gång varje dag. 

Just nu känns det som jag vill stanna tiden lite just för att jag har sen jag fått reda på att hon gick bort kanske inte riktigt tagit in det eller velat. Men imorgon är det begravning och nu när det är bara några timmar kvar börjar jag inse de. Känns jobbigt att behöva gå på begravning. Just för att alla är ledsna (Vilket man får vara) Men jag känner av folk känslor väldigt lätt så det blir väldigt jobbigt om flera är ledsna och sen mina känslor. Men jag känner ändå att det var rätt beslut att gå. Hon hade velat ha hela släkten samlad. Men när jag tycker något är jobbigt eller om jag är nere eller ledsen då vill jag helst ligga hemma och inte göra något. Och det är väl den känslan jag känner nu . Men jag ska gå imorgon.   

Men hoppas er kväll är bra och trots att jag känner mig lite nere så mår jag bra. Bara de att insikten om att hon är död nu har slagit mig. Så om någon vill vara social så var gärna de. Muntra upp mig.Nu ska jag sätta mig och läsa lite bloggar har jag tänkt.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Therese - psykiskt sjuk och gravid
Beklagar sorgen, hoppas det blir en fin begravning!www.theresemolander.se
Amandizan
Amandizan,
Tack det blev en fin begravning 😊nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Otroligt ledsamt när folk i ens närhet går bort. Det tar ju oftast ett tag innan det sjunker in, men jag tror det är bra att gå på begravning för att få säga farväl ❤️ Massa kramar fina 😘nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Ja det kändes bra att jag gick jag var lite nedstämd sen under dagen men jag fick säga hejdå😊Kram fina❤nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229