Lugn söndag!

Hej!
Idag har det varit en väldigt lugn dag, vaknade vid halv 11 med känningar av migrän. Låg och vilade en stund innan jag gick hem till farmor och farfar och åt lunch.
Och nu börjar det kännas att det är höst i luften, det blåste väldigt mycket och lite små kyligt. Till lunch bjöds det på kött o potatis vilket var jättegott, åt även efterrätt med farmor som var äppelpaj.

Efter att vi hade fikat och druckit kaffe så gick jag hem tillslut och det var kallt ute. Sen dess har jag inte gjort så mycket, diskat och sen tagit en liten nap. Nu blir det att hoppa in i duschen.
Kram/Amanda

Dom är även hundvakt just nu så myste lite med min fasters hund 😍

  • Nära Trädgårdsgatan , Hallstahammar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Dagarna går i ett

Hej!

Ja idag är det en sån dag då jag inte riktigt vet va jag ska blogga om... Har liksom inget nytt dagarna går liksom i ett. Vaknar går upp käkar frukost tar medicin och sen slår på datorn. Typ det jag gör om dagarna och det börjar bli riktigt drygt nu, för jag vill hitta på nåt. Skulle ha haft boendestöd idag men ställde in det eftersom soc skulle ha varit här men det blev möte på telefon istället.

Så nu har jag inget annat idag inbokad funderar på att ta en spontanresa nånstans men vet inte vart i svergie jag ska åka såg att man fick rabatt på Sj nu. Har ni några tips? Igår gjorde jag inte så mycket var mest trött så slappade hela dagen me att i pyjamasbyxor så skönt, sen senare på kvällen innan jag gick och la mig dammsög jag i tvättstugan/duschen. Haha fick iallafall nånting gjort 👍 Såg även en film som var en av dom bättre skräckisar igår den hette Robert.

Den handlar om den mest hemsökta dockan i världen och har ungefär samma handling som Annabelle Och är baserad på verkliga händelser.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer