Lugn bloggdag

Godkväll!

Hur har eran dag varit?

Här har det varit rätt lugnt, jag tog tag i och svarade på alla kommentarer från söndag till igår. Det blev en del men nu är det gjort och det känns så skönt i hjärtat när jag har svarat på kommentarerna. Eftersom mina biverkningar inte alls var lika mycket som igår så kunde jag jobba på vilket känns så kul. Medan jag höll på och svarade på kommentarer kollade jag lite på AFV funniest videos. Jag kände för och skratta lite och ville kolla på något lättsamt. Men jag tog mig en liten nap på soffan sen när jag var klar innan jag vaknade igen och lagade mat.

Det fick bli en typ av husmankost hade lite gräddsås kvar som jag gjorde för ett tag sen tror det var förra veckan och jag kände att jag behövde använda såsen att den inte kunde stå där allt för länge. Så fick bli köttbullar och makaroner och såsen. Och gott var det allt, nästan lite extra gott då jag var hungrig. Och medan jag lagade maten så lyssnade jag på ljudbok. tyckte att tiden gick så sakta men med ljudbok känns det som tiden går fortare.

Nu har jag precis tagit mig en dusch vilket var väldigt skönt och tvätta håret. När jag lagade mat var jag fortfarande trött så jag undrade hur jag skulle orka duscha. Men med lite mat i magen fick jag lite energi till en dusch. Och nu sitter jag här med nytvättat hår och även smörjt in ansiktet. Nu blir det att kommentera bloggar, sen ska jag försöka se sista avsnittet av säsong 3 the handmaids tale. En säsong 4 kommer men vet inte när, någon som vet?

Kram/Hugs/Amanda

To my followers around the world you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #personligblogg #personligt #influencerlife

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Hört så mycket om den serien men jag vågar inte titta! Haha! Hört så otroligt mycket! Kanske få ge det en chans. <3 nouw.com/missjohansson
Amandizan
Amandizan,
Jag tycker den är väldigt sevärd och bra men den är lite grym i vissa avsnitt❤️nouw.com/amandizan
Sandifighter
Sandifighter,
Har ingen aning när den kommer, jag ska kolla den i dag tänkte jag 🙂
Skönt att du blivit lite piggare ❤
sandifighter.se
Amandizan
Amandizan,
Jag ska med kolla på sista avsnittet idag kollade aldrig igår❤️nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229