Lördagkväll

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår bra idag eller iaf helt okej, igår som sagt så gjorde jag inte så mycket tog det mest lugnt Men kollade även på det senaste avsnittet av det okända, lite kul var det att dom var utanför Arboga och Arboga ligger ju inte så långt ifrån Hallsta. Så lite kul att dom var i Västmanland. Sen läste jag lite bloggar och även sökte lite lägenheter i västerås och kollade även lite på Homeq. Och kollade om det fanns några lägenheter där med, jag har ganska mycket ångest just nu inombords och jag vill verkligen flytta härifrån ända stället jag känner mig trygg är i min lägenhet. Går med ständig inre oro och stress. Eftersom jag pluggar Västerås just nu så skulle ju de vara toppen att bo där så man slipper pendla. Men vilka orter är och finns det i närheten till västerås som det inte är så långt och pendla? Känner verkligen att detta tär på mig. Så bara att komma härifrån vore bra för mig. Så ge mig gärna tips om vart jag mer kan söka lägenheter. Men skulle jag följa min önskan skulle jag packa ihop och lämna det här stället. Jag vet att det inte riktigt skulle gå men det är vad jag önskar. Men jag söker lägenheter så nån dag kommer jag härifrån. Jag ska härifrån. Innan jag sen gick och la mig så läste jag lite och insåg att jag faktiskt har mindre än 100 sidor kvar.

Idag har jag inte gjort så mycket, åt lunch och då lyssnade jag även klart på senast avsnittet av creppypodden och det var verkligen superbra. De senaste avsnitten har verkligen blivit superbra och nästan så man får och känner rysningar i ryggen då har an lyckats. 👌Blir säkert att läsa något kapitel i boken med. Har läst mer än halva boken och har mindre än 100 sidor kvar, så om jag ville skulle jag ju kunna läsa klart boken idag. För det vet jag att jag skulle läsa ut på en dag.

Jag vet att även om jag flyttar och inte bor kvar här där jag känner mig låst och inte alls mår bra så kommer inte min ångest försvinna helt. Men jag tror att jag skulle må bättre och den inre stressen jag har skulle försvinna och jag skulle inte känna mig lika låst. Sen vore det ju toppen att få en lägenhet i Västerås då jag pluggar där. Då slipper jag ju pendla till skolan. Men bara att komma ifrån Hallsta skulle nog göra att jag mådde bättre.

Tack för att jag fick skriva av mig och att ni orkar läsa och att ni finns för mig. Det betyder så mycket Nu ska jag kolla på dokumentären jag gjorde inte de igår. För när jag hittar en dokumentär så streckkollar jag klart den på en gång 😂 Så försöker hålla mig, Jag älskar ju crime dokumentärer så....

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin
Hannas krypin,
Hoppas att du snart hittar ett annat boende! Det är jobbigt att känna att man verkligen inte trivs på ett ställe och inte känner sig trygg. hannafialotta.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Ja det hoppas jag med jag tror det skulle göta så mycket för mignouw.com/amandizan
Madde
Madde,
Så viktigt att trivas där man bor. Förstör så mycket om man inte gör det. www.missmadelena.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229