Lördag och sovmorgon

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår bra, fryser dock lite grann känner jag. Hoppas detta inte blir feber eller något utan att det bara är kallt i lägenheten nu. Men efter snöovädret som var igår så skulle det ju inte vara konstigt om man blev sjuk. Man var som sagt rena isbiten när man kom hem. Men jag tog mig en rejäl sovmorgon idag. För imorgon blir det inte sovmorgon. Ska upp och tvätta kl 7 Nu kanske många undrar varför tvätta kl 7 på en söndag när det är helg. Jag tycker att det är bättre att få det gjort än att hela dagen ska gå åt att tvätta. För när jag sen är klar så kan jag ju lägga mig och sova ett tag+ att jag har en dag då jag kan göra något eller bara vila. Därför väljer jag helst tidig morgon så man har det gjort, sen så tvättar man ju inte varje helg.

Dock när jag sov så drömde jag konstiga drömmar igen. Denna gången drömde jag om att jag var med i någon form av exorcisten film. Nej jag såg inte den filmen igår, jag var alltså med i en skräckfilm. Vi var i ett hus som var gammalt och det bodde en man i detta huset som var stort, han kände huset och visste att det fanns dåliga energier och att det fanns demoner i huset. Innan jag vaknade så började de komma upp någon form av ritual sign på en dörr. Sen så vaknade jag. Haha man skulle ju kunna tro att jag kollade på någon skräckfilm eller exorcisten med Linda Blair, ni vet filmen från 70-talet. Men det gjorde jag inte. Heter hon Linda Blair eller? Men man kanske skulle ta och se den, den är ju en klassiker.

Den är tydligen från 1973 men denna är ju en klassiker 👌 Så man skulle ju kunna tro att jag tittade på denna film pga min dröm men så var inte fallet😂 Jag och mina konstiga drömmar....

Men nu ska jag lägga mig ner i soffan under min filt, svara på kommentarer och sen kanske läsa eller se på något men blir att ta det lugnt idag. Har ingen jättelust att gå ut, dock så snöar det inte som igår. Men ändå.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Hannaellinor
Hannaellinor,
Skönt att det inte bara är jag som drömmer såna konstiga drömmar 🤣 kramnouw.com/hannaellinor
Amandizan
Amandizan,
Haha nejdå vi är nog fler ska du se😀nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Haha vi med våra skeva drömmar 😂 Kraam ❤️nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Hahaha ja ellerhur😂Kram fina❤nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229