Lördag och soffhäng

​Hej!

Hur mår ni? 

Jag mår bättre hade fortfarande migrän värk tidigare imorse så jag har legat och vilat. Men runt 13:30 gick jag upp och åt mat och sen dess har det blivit lite bättre. Känner att det kanske var maten och kaffet jag behövde men jag vill inte heller hoppas på för mycket. Men känns som det vänder nu sakta men säkert. Igår kväll låg jag och kollade på Arrow och jag tror jag har lyckats komma på varför jag inte kommer in på vissa av blogg.se. bloggare och varför det går så sakta. Jag tror att mitt internet på datorn krånglar eller att hastigheten är låg. För på telefon kom jag in snabbt som jag brukar.

Nu idag ska jag faktiskt bra ta det lugnt, jag ska kolla klart på säsong 4 v Arrow då jag nu bara har 3 avsnitt kvar på säsong 4 och det är riktigt spännande. Sen får vi se vad jag hittar på men det blir nog mest vila idag då jag har haft migrän. Både i fredags och igår. Och imorgon ska jag ju tvätta och då vill jag helst må så bra som möjligt i huvudet och inte ha migrän känningar. Så idag blir det soffhäng för min del. Och jag ska faktiskt försöka meditera idag. Det brukar hjälpa att slappna av och inte stressa så mycket.  

Vad ska ni göra idag? Men som sagt jag börjar återhämta mig nu sakta men säkert från migränen. Hoppas ni alla mår bra

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Hoppas du lyckades få en toppendag hjärtat! kram <3nouw.com/matildaberlin
Amandizan
Amandizan,
Tack hade en bra dag och har en bra dag idag med. Hoppas du har det❤nouw.com/amandizan
Kamilla
Kamilla,
Meditation och andningsövningar kan lösa upp flera spänningar i kroppen. Hoppas du mår bättre idag. Ha en toppen söndag.kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Tack ja det kändes bra efteråt när jag hade kört meditation. Idag har varit en bättre dag😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229