Lördag och länkregn

Hej!

Hur har eran lördag varit?

Min har varit rätt lugn, efter att jag hade bloggat så fixade jag med videon och publicerade den. Kommer länka den längre ner. Sen så vilade jag en stund visste att jag hade en läxa att göra men var för trött så orkade inte men sov en stund och efter det kom energin. Satte mig och började insett att om jag inte börjar med den så får jag det ännu svårare att avsluta den. Så det känns skönt att jag nu har börjat vilket gör det mycket enklare att fortsätta. Men började bli hungrig medan jag höll på så fick avsluta och göra middag.

I denna veckan så är jag med i Social media support & share group- swedish länk regn. Tycker det är en sådan fin sak dom kom på så jag vill hänga på och hylla fler bloggare.

Gå gärna in och kika på dessa fina bloggare. Nu ska jag kolla på någon serie och bara vara och äta choklad

Blev sugen på geisha när jag var på Ica så det fick följa med hem och det är en choklad jag äter väldigt sällan men tycker är god. Här nere tänker jag länka min senaste video så i och kika och lämna gärna en kommentar och tryck på tummen upp.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #youtubers #youtube #västmanland #nouw #nouwsweden

Gillar

Kommentarer

Annica
Annica,
Geisha har jag aldrig provat. Är den verkligen så god som många säger? Är ju van vid tex marabous choklad.. :p Fegis vad gäller mörkare choklad med.. 😉 annicama.com
Amandizan
Amandizan,
Jag föredrar ju marabou choklad är inte så förtjust i mörk heller men isf bara geisha😊nouw.com/amandizan
Kamilla
Kamilla,
Geisha är riktigt god choklad. Att länka till varandra är en fin gestkamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Jag äter ju den chokladen så sällan men ja den är riktigt god😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229