Lördag

Hej!

Hur mår ni?

Här var det tyst igår från mig. Jag hade inte tid eller det hade jag men visste inte riktigt vad jag skulle blogga om så kände att det är bättre att blogga när jag verkligen vill och inte bara för att. Och så hörde jag att nouw krånglade igår så tänkte att då tar jag en bloggfri dag. Orkar inte inte hålla på när nouw krånglar. Igår iaf så träffade jag min kontaktperson på eftermiddagen, vi åkte på lite sightseeing och pratade en del. Det var verkligen trevligt. Ända negativa var ju att just igår var det dåligt väder. Och idag ja då är det sol. Tycker det är lite typiskt. Varför var det inte sol när vi var ute? Och igår vaknade jag av att jag blödde näsblod, det händer varje år när det börjar bli kyligare ute att jag blöder lätt näsblod. Bara väldigt jobbigt när man vaknar av det och att det blöder så mycket.

Idag så blödde jag också näsblod tidigare inte lika kraftigt som igår men kom en del. Igår var det jättejobbigt då jag aldrig trodde det skulle sluta, det kan tillochmed bli så kraftigt så att det börjar komma blod i munnen eller smaka blod. Vilket hände igår och jag vill spy när det händer. Efter såna kraftiga gånger så blir jag alltid trött. Och hungrig. Men som sagt blödde tidigare idag med. Det har varit så sen jag var liten, pappa har det likadant att han blöder näsblod lättare när det blir kallare ute. Iaf förut och det är samma för mig så fort det börjar bli kallt ute så börjar jag blöda näsblod. Jag föredrar värmen av många anledningar och detta är en av dom. Sen så föredrar jag värme över kyla.

Idag ska jag gå och handla behöver köpa en del som smör,kaffe och annat. Jag vill helst inte gå ut för jag vet att det är kallt och jag fryser fast jag är inne och sitter under min fleecefilt. Men mat behöver jag så jag får nog trots allt gå och handla ändå. Och jag tror vi alla får göra saker som vi ibland inte tycker är så roliga. Jag kan knappast vara ensam om det.?

Men för mig verkar nouw fungera nu iaf vi hoppas att det fortsätter så.

Kram/Amanda

​#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #västmanland 

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Ja ibland vet man inte vad man ska skriva om 😊 du gjorde helt rätt. Min äldsta son har lätt att blöda näsblod varför vet jag dock inte nouw.com/2barnsmammaochfru
Amandizan
Amandizan,
Ja det kändes skönt med en bloggfri dag tycker det är så jobbigt att blöda näsblod😕nouw.com/amandizan
misslindhe
misslindhe,
Man ska blogga när man verkligen känner att man har något att blogga om, jag har inte helelr bloggat på hela dagen förrän nu ikväll men då skrev jag bara hur min dag har varit ^^ nouw.com/misslindhe
Amandizan
Amandizan,
Ja precis för det är då det märks att man lägger ner tid och inte när man känner sig tvingad😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229