Lördag

Hej!

Hur har eran dag varit?

Här har det varit lugnt, vädret har både varit sol och molnigt. Så har bara tagit det lugnt jobbat med bloggen och svara på alla kommentarer från igår. Och ert stöd betyder så mycket och tack vare fina peppen så har jag mått bättre idag och inte känt mig så nere utan jag tänker klara kursen och få godkänt på de prov jag har kvar. Efter jag hade jobbat lite med bloggen lyssnade jag på ännu ett avsnitt av mordpodden innan jag tog mig en dusch. Det var så skönt med en dusch känslan av nytvättat hår är så härligt😍 Sen när jag var klar där satte jag mig en stund i soffan innan jag började med middagen.

Och nu inser jag att bilden inte alls blev bra... opps I´m so sorry. Please dont judge me😞🙈

Men eftersom jag klantade till mig med bilden kan jag berätta att jag stekte en fläskkotlett tror jag det är? kokade potatis hade på lite kryddor på köttet och sen när köttet var klart så skivade jag upp lite mozzarella ost och la uppe på. Done👌 Dock kände jag mig inge hungrig men fick i mig lite iaf och nu ska jag bara ta det lugnt. Blir att gå till farmor och farfar imorgon och fika. Det är ju morsdag så även om farmor inte är biologiskt sätt min mamma så har jag varit hos dom mycket under min barndom. Så det känns ändå rätt att gå dit. Så vid 3 ska jag vara där. Skickade ett sms tidigare och sa att jag kommer och fikar imorgon. Har ni några planer för imorgon?

Nu blir det att kolla lite på netflix. Antingen imorgon kväll eller under måndagen kommer ett nytt boktips. Vet att det är många som gillar dom inläggen så håll utkik😉 Nu som sagt blir det netflix och the flash.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

katjaziden
katjaziden,
Jag lyssnar också på mordpodden är lite beroendeframkallande jag måste hela tiden lyssna på något nytt!nouw.com/katjaziden
Amandizan
Amandizan,
Haha ja jag tycker också mordpodden och det är beroendeframkallande ja😊nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Vad skönt att du mår bättre vännen ❤️ Du fixar det här, det är jag säker på! Kram 😘nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229