Lördag- sovmorgon

Hej!

Hoppas allt är bra med er!

Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon kan jag säga men det tycker jag är rätt då det inte blir någon sovmorgon imorgon, ska upp och tvätta då kl 7. Så jag kommer vara i tvättstugan imorgon. Ibland önskar jag att jag hade min tvättmaskin kvar så man knde tvätta när det behövdes och inte behöva vänta. Men det går inte att ha en tvättmaskin i min lilla 1:a. Iallafall så tog jag mig en sovmorgon ända till 13:30 ca hehe 😱. Var inte riktigt tänkt så.. tanken var ju att jag skulle bara blunda lite till och så nästa gång jag öppnade ögonen så hade vist klockan blivit ännu mer. Shit happens. Tycker jag knde ta den sovmorgon för det blir det inte imorgon. Då är jag uppe medan andra ligger och sussar så gott.

Tänkte dela med mig av 2 låtar som just nu går väldigt varmt på min spotify.

Ja jag vet att det är två HELT olika gener av musik. Men det är lite så jag är lyssnar på allt som jag tycker är bra. Och snälla inga dumma kommentarer om hans läggning. Musik är musik. och har inget med personens läggning.

Låt nr 1: tycker den är otroligt vacker. Kan lyssna om och om utan att tröttna.

Låt nr 2: Ja helt plötsligt så blev det dansband.. . Jag vet inte riktigt varför jag föll för den men det är något med själva melodin, tror att det är en sån låt man fastnar lätt för och kommer ihåg texten.

Så medans jag diskar och går ut med sopor får ni lyssna lite på min musik.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Så bra tips på musik. Skönt med sovmorgon i dag. Jag älskar att ha tvättmaskin hemma. Synd att du inte får plats med en tvättmaskinnouw.com/jennysvardag
Amandizan
Amandizan,
Tack! Ja det är ju toppen att du har en👌Synd att jag har ett för litet badrum 😕nouw.com/amandizan
misslindhe
misslindhe,
Vill ha tvättmaskin och torktumlare i lägeneten så man slipper boka tvättid, det är så drygt!
Vill kunna tvätta när jag vill ^^
nouw.com/misslindhe
Amandizan
Amandizan,
Ja det är ju det bästa att kunna tvätta när man kan så ja det är drygt 😕nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229