Long time no seeing

Hej!

Ja det har varit en bra låååång stund sen sist jag bloggade dels för att et har varit mycket runt omkring mig och sen så har jag inte direkt haft något att blogga om.

Men nu har jag faktiskt planer för min höst, har bland annat sökt till en engelska kurs som börjar i september vilket känns jätteroligt och spännande. Och det är på medborgarskolan i Västerås. Och sen har jag sen 1 och en halv vecka tillbaka börjat läst lite om psykologi och måste säga att jag tycker det är jätteintressant! just nu håller jag på och läser om högkänsliga personer och kan säga att så långt som jag har läst nu så känner jag igen mig i det.

Läser en bok som heter: den högkänsliga människan som är skriven av Elaine N. Aron, hon är själv en högkänslig person och hon har även forskat i det ämnet och är nu en forskare själv. I något annat inlägg ska jag förklara vad en högkänslig person är och hur du själv kan få reda på om du är det eller inte, det är iaf väldigt intressant. Denna bok har jag lånat från biblioteket.


Så ser själva boken ut och tycker ni borde läsa den om et jag har skrivit låter intressant. DEN är värd att läsa.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229