Lite godare middag

Hej!

Hoppas er onsdag har varit bra?

Jag har tagit det lugnt sen jag kom hem. Svarade på gårdagens inläggs kommentarer och sen kollade jag lite på youtube en stund innan jag somnade i soffan. Vilket var väldigt skönt för jag var ganska trött och slut i kroppen när jag kom hem. Det var kallt på väg till bussen så jag är rätt glad nu i efterhand att jag handlade tidigare så jag kunde gå hem och värma mig. Sov nån timme på soffan innan jag tyckte att det var dags att laga något.

LIlllördag, då blir det lite lyxigare middag😍

Igår när jag hade migrän så var jag ju sugen på ost schnitzel och potatis med chili bea, men med tanke på migränen så orkade inte laga det igår så det fick bli idag. Jag har varit sugen på det idag med så efter att jag hade vilat så fixade jag till middagen som jag var sugen på. Jag funderade att steka lite rödlök till men kände att jag inte hade energi till det, så det fick gå snabbt och enkelt. Jag är lika nöjd med maten ändå för detta var verkligen gott. Mumms. Man behöver ju inte alltid krångla till maten bara för att det är "lillördag" Det är förmodligen många fler än jag som inte orkar laga så krångligt mitt under veckan när det är jobb och energin inte finns.

Vad jag nu ska göra denna kvällen får vi se, funderar om jag ska sätta mig och läsa en stund eller om jag ska göra det när jag har fått sovit ut lite mer. Men det ska iaf bli skönt att inte behöva ställa klockan något mer den här veckan förens på söndag kväll. Men det blir förmodligen att lyssna på ljudboken 3:delen i miss peregrines besynnerliga barn. Har lyssnat på den nu medan jag har åkt till skolan och gång avståndet från skolan och bussen och hem. Boken är så bra. Eller något annat, vi får se. Eller jag kanske tar mig en kaffe då jag är sugen på det.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #nouwsweden #västmanland

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Jag är en podd periodare vissa gånger per år lyssnar jag slaviskt på bingo & Katrin medan sedan kan jag ta paus från dem. Den är den ända jag lyssnar på dockkamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Jag är med en podd periodare och just nu lyssnar jag mest på ljudböcker nouw.com/amandizan
Annica
Annica,
Det där ser riktigt gott ut! 😊 Schnitzel som är så gott! Annars -ett annat tips för en annan dag är att göra vitkålscarbonara. Urgott, det med. annicama.com
Amandizan
Amandizan,
Det har jag faktiskt aldrig ätit men det låter riktigt gott😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229