Lista- 5 saker om mig

Hej och godkväll!

Hur har eran torsdag varit?

Min har som sagt varit väldigt lugn. Jag har varit trött hela dagen och är fortfarande trött och så har jag ont i nacken måste ha sovit på något konstigt sätt innan jag vaknade av klockan för jag har gått med en känsla av att jag en liten nackspärr. Gör inte lika ont som imorse men det ömmar lite fortfarande. Jag har mest kollat på youtube och bara tagit det lugnt blev en snabb middag då jag inte orkade laga något jättestort. Blev köttfärssås och spagetti.

Ja köttfärssås på burk men det är faktiskt riktigt gott och jag som barn älskade just denna varianten och det gör jag fortfarande så när jag handlade i lördags så köpte jag det för det var så längesen😍 Och såna här dagar när man är trött och inte orkar laga mat så passar detta jättebra samtidigt som man får äta något man alltid tyckt om sen man var barn😍

Tänkte att vi mu kör med en liten lista om mig som ni kanske inte vet och varje gång är det lika svårt att komma på saker men nu kör vi...

1. Jag gillar inte plopp(choklad) jag tycker det är alldeles för sött och sliskigt för mig. Ändas nödfall om jag är riktigt sugen eller hungrig kan jag ta det.

2. I sociala sammanhang bland nytt folk är jag tyst och tillbakadragen,osäker och är blyg av mig. Men jag pratar om jag känner mig trygg

3. Jag skulle vilja göra en podd, det är faktiskt något jag har tänkt på länge att jag skulle vilja göra men då är ju frågan vad ska jag göra för podd?

4. Jag skulle vilja gå på vinprovning. Helst då vita viner. Skulle även tänka på gå på ölprovning.

5. Jag skulle vilja gå på ett bloggevent trots (läs nr 2) Jag är ju inte den som står i rampljuset men skulle ändå vara en rolig upplevelse och kanske få nya vänner och få bloggen att växa.

Och jag fick ihop 5 saker tänk att det alltid ska vara så svårt att komma på saker om sig själv. Tycker alltid när jag skriver dom här inläggen att det är så svårt att komma på nya saker som jag inte har skrivit om. Nu ska jag bara ta det lugnt och inte göra så mycket mer ikväll.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Michaela
Michaela ,
De va inte igår man åt köttfärssås på burk 😊nordengrim.nu
Amandizan
Amandizan,
Nej det var längesen för mig med så därför var det extra gott😊nouw.com/amandizan
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
aldrig ätit de i burk !!!nouw.com/jagochminahjärtan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229