Lever igen!

Hej!
Ja som det står, känner på nåt sätt att jag lever igen då jag gick till Apoteket och hämtade ut min anti-depressiva, och jag kan säga att jag märker skillnad på en gång när jag inte har tagit dom och när jag har tagit dom.
Tidigare var jag allmänt nere dvs orkade inte göra mycket, lyssnade mest på musik och kollade serier. Jag orkade absolut inte laga mat hade ingen lust, osv allt började mer eller bli jobbigt och idag insåg jag att jag verkligen behövde den då jag kände att livet var allmänt skit och vissa saker och ting önskar jag vore annorlunda. Men nu när medicinen har kickat in så är jag glad igen och inget känns direkt jobbigt. Så nu har man ätit och diskat så snart blir det sängen.
Och om någon undrar varför jag inte hämtade ut medicinen tidigare var för att jag inte kunde pga ekonomin.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Lite choklad och en ditkt

Hej mina kära läsare!

Idag har varit en ganska snabb dag i skolan gick bara till 3 idag, Vi fortsatte att prata lite grann om att flytta hemifrån och igår ställde jag mig köer till lägenheter, Men som sagt det är London som lockar mest just nu och världen. Annars Idag gjorde vi inget speciellt hade handel idag och ska även ha det imorgon.

Nu tidigare ikväll tänkte jag kolla på Big Brother och åt lite glass men det hackade sig och därför tänkte jag bjuda på en dikt ikväll:

U and me

i was me and u were u

U were like the sun into my black heart

U made my heart smile

And u made the pain go away

For awhile we were so Close

And now it´s just feel lik a Dream

And now i´m here all alone

And u are gone, but not in my thoughts.....

Ja vad tycker ni var den bra?

Hugs/Amanda 

Gillar

Kommentarer