Lååång Måndag

​Hej!

Hur mår ni denna måndag?

Här är man trött som alltid på måndagar, så det är ingen skillnad men annars är det bra. Var upp tidigt då jag skulle till läkaren för att skaffa läkarintyg för aktivitetsersättning och min godman var med. När de var klart gick jag hem och sov en stund igen innan jag åkte till skolan. Drömde då att jag höll på att missa bussen och att jag skulle komma försent men jag hann med bussen. Väl där så jobbade jag på, eftersom jag har lärt mig nu vad delen och andelen är så fick jag fortsätta, och jag jobbade på bra idag men det var nog för att det var tyst och lugnt idag. 

När jag sen kom hem så åt jag sen lunch eller tidig middag beror på hur man ser det. Och så blev det såklart kaffe efter det och när boendestödet kom så gick vi till Ica och pantade flaskor och jag handlade vaniljpulver och bakpulver. Så ikväll eller imorgon tänker jag baka en sockerkaka, varit sugen på det nu ett tag så. 

Nu så kan jag baka en sockerkaka👌

Nu innan jag satte mig och bloggade så tog jag tag i och svarade på alla era kommentarer från lördags till igår. Så kul att läsa era kommentarer om min dröm, I mina drömmar har jag aldrig tråkigt 😂. Den som inspirerade mig att skriva om mina drömmar var @Naatly känner igen mig så mycket då både hon och jag drömmer så detaljerade drömmar.

Nu ska jag ÄNTLIGEN lägga mig i soffan och vila! Har velat gjort det så länge nu. Kanske ska jag fortsätta se på Arrow har sett klart säsong 5 och första avsnittet av säsong 6. Det har varit en lång dag men jag har hunnit med mycket, så nu tycker jag att jag kan vila lite.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Josse
Josse,
Vad jobbar du med?.:)
Kul att baka 😀
www.josefinemalmqvist.com
Amandizan
Amandizan,
Jag jobbar inte jag pluggar upp mina betyg nu så jag kan utbilda mig😊nouw.com/amandizan
Trollkatt
Trollkatt,
Dricker du kaffe på morgonen också? Vad härligt att komma vidare med matten <3. Jag älskar drömvärlden och mina är också så detaljerade jämt, tycker det är en fantastisk del av livet, en där allt verkligen kan hända. paulatrollkatt.blogg.se/
Amandizan
Amandizan,
Ja när jag går upp så dricker jag kaffe och ska jag till skolan har jag börjat dricka kaffe där😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229