Kväller

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår helt okej har och är lite nedstämd fortfarande men jag är som sagt glad att jag gick på begravningen. Det var en in begravning för min gammelfarmor. Har haft ont i huvudet sen jag kom hem därifrån, tror det var för mycket släppte när jag kom hem har varit och känt en inre stress över det här. Att se människor gråta vilket är helt okej. Jag som känner av folk känslor lätt och tar in så blir det mer känslosamt. Så nu när det här är över så släpptes allt och huvudvärken kom som ett brev på posten. Trodde det var för att jag hade ätit så lite idag men tror det är pga den inre stressen och att jag hart varit spänd. Har ätit mat men har fortfarande ont i huvudet tyvärr.

Jag har bara tagit det lugnt annars somnade självklart på soffan efter att jag hade duschat så kaffet fick jag ta när jag hade vaknat. Hade boendestöd idag på eftermiddagen vi hjälptes åt med att städa och jag diskade och hon dammsög. Efter vi var klara drack jag kaffe och hon te och vi satt och pratade en stund. Innan maten så la jag mig i soffan och kollade på en dokumentär om Richard den 3. Handlade om att dom hade hittat kvarlevor från kungen Richard den 3. Den var intressant. Är intresserad av historia och kungar.

Vi kör på samma bild igen, då många tyckte jag passade i skjorta.

Nu har jag nyligen pratat med farmor hon ringde och kollade så jag mådde bra eller att jag var okej. Nu ska jag nog ta en alvedon ändå och sen läsa lite bloggar. För att se dokumentären jag såg klicka HÄR för att komma till den. Den finns på youtube det var där jag såg den.

Hoppas ni har en fin kväll? Ska nog gå och ta mig en alvedon nu innan jag läser lite bloggar.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Jag är också en högkänslig person så förstår helt vad du menar. jag blir lätt helt utmattad av andras känslor och det är tufft när man samtidigt tampas med sina egna. Du är JÄTTEFIN i skjorta och i allt annat med för den delen 😍 KRAMnouw.com/naatly
Therese - psykiskt sjuk och gravid
Begravningar tar verkligen på krafternawww.theresemolander.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229