Kväller

Hej!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra trots regn och grått väder. Efter att jag hade bloggat så tog jag mig ut till Ica för att skicka iväg boken och även handla. När jag kommer ut och har gått några meter så kommer jag ju på att paketet som ska skickas tillbaka ligger fortfarande hemma så var bara att vända hem igen.😂 Tanksprida jag tänkte att jag skulle ta med den när jag såg den på bordet men nej. Glömde den ändå. Men kom ändå sen iväg och skickade iväg den idag så det känns skönt. Köpte även pålägg och bröd,kaffe när jag var där och innan jag gick hem så var jag in på Apoteket och hämtade medicin. Medan jag var ute på min promenad och fixade mina ärenden så lyssnade jag även på del 2 av miss Peregrines besynnerliga barn.

Ursäkta den lite suddiga bilden😳

Nu på kvällen har jag hunnit skrivit ett till inlägg som jag har sparat. tycker det är rätt skönt att veta att jag har inlägg som är färdigskrivet när jag börjar skolan då det säkert kommer ta mycket energi så vill jag ha lite inlägg som redan är färdigt om energin inte skulle finnas. Inlägget som jag har skrivit ikväll är ett höstinlägg faktiskt. Tycker det passar bra då det är fortfarande höst när kursen startar och eftersom hösten är här nu.😉 Annars så har det inte blivit så mycket när jag kom hem vilade jag en stund innan jag fixade inlägget och efter det lagade jag mat. Så nu sitter jag i soffan igen efter att ha nyligen ätit och det blev hamburgare ikväll med sötpotatis😍 Och även medan jag lagade mat lyssnade jag på boken.

Nu ska jag inte göra så mycket mer ikväll ska svara på kommentarer och bara ta det lugnt. Men jag är nöjd med min måndag fått ärenden gjort och även fått lite bloggjobb gjort. Gillar att kunna vara kreativ och produktiv samtidigt som jag tar det lugnt det är en perfekt dag för mig.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #västmanland #vardagsliv

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Jeanette
Jeanette ,
En ok måndag fick jag där det dock jobbades på kvällen, föredrar att jobba fm här jag är då tiden går fortare på dagen 😉nouw.com/jiathomsen
Amandizan
Amandizan,
Vad skönt att din måndag var helt okej det var även min😊nouw.com/amandizan
Wifeey
Wifeey,
Ibland tänker man så mycket att man glömmer bort allt haha
De händer alla då o då
Så smart att ha gjort de så du kan ta de lugnt ikväll bara
wifeey.se
Amandizan
Amandizan,
Ja haha det var skönt att få en del gjort så man inte behöver stressa senare😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229