Kväll och nyduschad

Hej!

Hur har eran vecka börjat?

Här har den varit lugn. Men nu på kvällen så har jag tagit mig en varmdusch och jag ville helst av allt vara kvar i duschen i värmen då det nu är kallt om kvällarna. Men tillslut stängde jag av vattnet och kallt var det. Var ändå skönt med en dusch nu på kvällen. Lagade mat sen, ikväll blev det köttbullar och spagetti i tomatsås. Gott och enkelt var det helt klart.

Meda jag lagade mat så lyssnade jag på @MissJohansson podd och det avsnittet "ett mellanbarns bekännelser. Var väldigt intressant att sitta och lyssna då jag kände igen mig en hel del. Speciellt så tog ho upp när dom var små så lekte man nu har alla telefoner även 10 åringar. Vilket är sant när jag var liten så lekte jag, läste, minns att jag hade mina barbies jag med. Och jag älskade ju Astrid lindgren filmerna jag med. Så vi hade ju ganska lika barndom på ett sätt. Kan berätta att jag på den tiden tyckte att båda bröderna i lejonhjärtat var snygga. Bröderna lejonhjärta var även en av mina favoritfilmer 😉 Men ja det blev många skratt och jag är själv ensam barn men låter fatastiskt att ha en storasyster. Önskar att jag hade det. Någon som vill adoptera mig till sin lillasyster?😂 Anyway Anna ännu ett grymt avsnitt, har inte lyssnat på det senaste än men älskar verkligen din podd. Och ju mer jag lyssnar desto mer önskar jag att vi både närmre för du är en sån härlig person och hade velat träffat dig.

Hur många avsnitt blir det?😍❤

Nu ska jag bara ta det lugnt. Känns skönt att få ha duschat trots att det var lite jobbigt nu när det börjar bli kallt men så skönt. Älskar känslan av att vara nyduschad. Igår kväll blev det film på netflix om det blir det ikväll får vi se vill ni ha en recension på filmen? Såg "The girl with all the gifts" Sevärd om man gillar zombies.

Kram/Amanda

To all my followers around the world you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #lifeinsweden #nouw #västmanland #podd #poddtips #personal

Gillar

Kommentarer

Sandifighter
Sandifighter,
Jag gillar också hennes podd och lyssnar gärna på den. Just nu kikar jag på unbelievebel på netfluc. Superbra serie 👍sandifighter.com
Amandizan
Amandizan,
Jsga har inte sett den serien dock bara läst om den och verkar vara något för mig😊nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Jag gillade den filmen faktiskt. Den var ganska annorlunda! 😍 KRAM 😘nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Ja jag gillade också filmen trodde jag inte skulle göra det men den höll intresset😀kram gumman❤️nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229