Klant måndag

Hej!
Hoppas er vecka har börjat lite bättre än min. Då det verkar vara en sån dag då jag lätt klantar till det.
Så här har min dag sett ut:
Den började rätt bra tog det lugnt, drack lite kaffe. Och gjort rent toaletten, sen på kvällen så gick jag och handlade lite mjölk och smör mm.
Sen när jag kom hem och hade ätit och skulle plocka in disken från igår så råkar jag tappa en tallrik på diskbänken, så den gick i två delar. Så det var bara att ta fram dammsugaren och dammsuga. Kanske inte så jättekul men vad ska man göra? Så efter det kunde jag diska. Nu har jag kokat kaffe så nu blir det en kopp kaffe och kolla på det okända.

När man klantar till sig.

Aja men såna här dagar har man och det är bara att hoppas på en bättre dag imorgon.
Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Fredagen slut

​Hej älskade ni!

Idag har jag haft en del saker att göra och nej jag sov inte bort hela dagen, haha. Jag var och handlade med boendestöd på morgonen då både frys och kyl var nästan slut. När vi kom hem till mig hjälpte hon mig att packa upp och sen dom sista minuterna satt vi och pratade. Sen lite senare kom en av mina handläggare på soc och vi hade ett möte om hur jag har haft det den senaste tiden. Några minuter efter det kom pappa med posten och stannade en liten stund.

Nu på kvällen och efter pappa hade åkt har jag spenderat resten utav den att kolla på lost. Ska fortsätta se på det nu ikväll. tog ett avbrott förut men nu vilja fortsätta se den. Är på säsong 3 

Hoppas ni får en bra fredags kväll!

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer