Kina buffé i Västerås

Hej!

Hur mår ni?

Här har jag precis kommit hem från Västerås och är trött och mätt. Sen igår kväll måste något virus brutit ut för idag vaknade jag med ont i halsen. Har känt att det har varit något konstigt med halsen som att något är på väg att bryta ut men inget har liksom inte hänt. Tills idag då vaknade jag vid 9 och kände hur ont jag har. Hade ingen lust att egentligen inte gå och äta kinamat med släkten men vad gör man inte för att få äta lite god kinamat som är så gott som man har varit sugen på. Så trots att huvudet värker och halsen gör ont åkte jag in mot Västerås. Och det var jättegott men nu är jag mätt. Åt både friterat, sushi, och efterrätt.

Åt blandannat pannacotta till efterrätt och chokladpudding. Det var så gott 😍Åt även dessa små chokladbollar 😍

Innan vi åkte hem så var vi och hämtade fasters och hennes mans hund, farmor och farfar ska vara hundvakt nu en vecka. När jag nu klev in inom dörren så kom huvudvärken tillbaka. Var som allt släppte. Tog en alvedon när jag gick upp imorse så jag skulle orka med allt för jag ville mest stanna hemma. Men huvudvärken försvann men nu är den tillbaka. Jag som tänkte att vad skönt att jag klarar mig ett år till utan ont i halsen. Skulle tydligen inte ha tänkt den tanken för nu är jag sjuk. Jag känner mig iaf inte helt 100. Nu blir det att bara vila och ta det lugnt. Det har regnat hela dagen så nu blir det netflix och kurera sig. När jag får ont i halsen och blir sjuk så är det synd om mig..... Behöver inte ens svälja för att känna hur det svider😞 Någon som vill ha min onda hals?

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #västmanland #västerås

Gillar

Kommentarer

Ullie
Ullie,
Tack astår gärna har en egen hals med ont o ett hemskt huudvärk så avstår
krya på dej fina ta alvedon o lägg dej o sovv o vvvila i morg kram
weberskold..se
Amandizan
Amandizan,
Jag förstår att du avstår jag mår lite bättre idag faktiskt vilket är skönt😊nouw.com/amandizan
Lillan Kind
Lillan Kind ,
Men jistanes så mycket gott du åt!😊 Jag brukar alltid bli så mätt att jag nästan spricker när jag går på Kinarestaurang, och särskilt på sushin😆 Så tråkigt att du har blivit sjuk. Hoppas att din hals blir bra snart.varapavag.se
Amandizan
Amandizan,
Haha ja jag åt också väldigt mycket igår kanske tillochmed för mycket men det är ju så gott😍nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229