Känns bra i hjärtat

Hej!

Hur har eran dag varit?

Här har den varit lugn men jag har ändå fått en del gjort idag känner jag och inte bara ligga på soffan. Jag marknadsförde mina andliga tjänster och med det kom det lite jobb. Vilket var kul för jag kände att jag fick hjälpa folk och samtidigt utvecklas inom det området. Och som vanligt fick jag positiv respons tillbaka och det känns bra, och det känns som jag ska använda dessa gåvor jag har fått för jag kommer kunna hjälpa många och samtidigt må bra själv. För det känns bra i mitt hjärta när jag hjälper dom och lägger kort. Så jag jobbade med det i ungefär 2h sen så kände jag att jag behövde vila. Men vill man nå sina drömmar måste man jobba för dom. 👌

Working on my goals 😍

Efter lite jobb så la jag mig och vilade. När man lägger tarotkort och gör avläsningar så tar det väldigt mycket på orken och psykiskt. Jag orkar ha 3 kunder som jag kan göra en avläsning för innan jag blir trött i huvudet och behöver vila. Men tycker det är lagom och bra. Men la mig då och lyssnade på en podd och somnade sen en stund vilket jag behövde. När jag sen vaknade igen så var jag hungrig så då tog jag lite fläskpannkaka som jag fick av farmor när jag var där i torsdags. Hon hade fått över så fick med mig hem. Det var gott😍 Så nu har jag nyligen ätit och även bokat sjuktransport till på måndag då jag ska in till hjärtmottagningen i Västerås och göra ett EKG.

Så jag är riktigt nöjd med min dag. Att ha fått jobba med min facebook sida och dels jobba och använda mina gåvor. Ja en bra dag helt enkelt❤ Det är lite såhär jag har tänkt ha min lediga tid till, jobba upp mina drömmar och mål👌 Nu blir det ett avsnitt av lambs of god.

Kram/Amanda

​#influencerlife #nouwinfluencer #personligblogger #spirituell #änglar

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Duktiga du! Vad roligt att det känns så bra! Stor kram! <3nouw.com/missjohansson
Amandizan
Amandizan,
Tack så mycket 🙏kram ❤️nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Så kul att du gör det du gillar och mår bra av! Du är grym ❤️ Kraaamnouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Ja man ska göra sånt som man mår bra av då blir det positiv energi 😊kram❤️nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229