Julkänsla

Hej!

Hur har eran söndag varit?

Min har varit lugn och sådär skön så att man bara kan hämta ny energi inför veckan som kommer. Jag har precis gjort mig lite glögg. Det är nog det som faktiskt ger mig riktig julkänsla och så har jag lyssnat på Magnus Carlssons julmusik. Det är faktiskt den ända julmusiken jag kan lyssna på utan att jag får ångest. Magnus röst och hans julmusik gör mig glad. Annars känner jag mig oftast väldigt nere nu till julen. Vilket jag gör varje år vid den här tiden. Julen är på ingång och man vet att alla familjer kommer samlas och ha en fin och kärleksfull jul. Medan min är rätt splittrad. Ibland önskar jag att hela min släkt och familj kunde samlas som alla andras.

Som sagt när jag handlade i fredags var jag även in på systemet och köpte glögg. Jag har börjat gilla riktig glögg och nu i år kände jag att jag ville ha det för jag tycker det ger sån härlig julstämning. Jag har hört att denna ska vara god så jag köpte den och ja den är god. Vet inte om den kan stå i kylskåpet eller inte? Men den obligatoriska jullåten med Magnus Carlsson som jag alltid lyssnar på varje jul är denna👇

Har även några till som är ett måste men just denna som jag delar är en låt som går på repeat varje år😍

Kvällen blir lugn ska dricka upp glöggen tänkte jag och den har nog kallnat nu men brukar ni värma den i kastrull eller mikro? Första gången jag köper glögg så vet inte riktigt hur man gör och så.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #lifeinsweden #nouw #nouwsweden #ångest

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
Skönt med ny energi, hade jag också behövt men glögg är väl ändå inte gott? 😮😉nouw.com/sofiefriden
Amandizan
Amandizan,
Jo lite grann är det börjat gilla det mer och mer nu när jag har blivit äldre😊nouw.com/amandizan
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Alltid kul med ny energi glögg är äcklig nouw.com/jagochminahjärtan
Amandizan
Amandizan,
Faktiskt nu på senare år jag har börjat tyckt om glöggnouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229