Julafton

Hej!
Hoppas er julafton var bra och lika mysig som min.
Jag var i Västerås hos min faster med hennes man och firade jul med släkten. Mina kusiner, farmor och farfar och gammelfarmor var med.
Åkte med farmor och farfar och efter vi hade hämtat upp gammelfarmor så åkte vi, vi hann dit före Kalle så när det började satt vi nästan alla bänkade vid tvn, tog även ett glas glögg till. 👌När Kalle var slut fikade jag lite och sen spelade jag yatzy med min faster och farfar och min fasters man. Det var kul. Sen hade vi julklappsbyte och det var kul. Innan maten så satt vi mest och umgicks.
Maten åt man ju för mycket av som vanligt men det var såå gott! Fick tillochmed lite med mig hem.
Så idag har man inte ätit jättmycket, men min jul var mysig och lugn.

Bild från igår

Kram och god jul/Amanda

  • Nära Hallstahammar

Gillar

Kommentarer

MakeupByEkholm
MakeupByEkholm,
God fortsättning 😀 nouw.com/makeupbyekholm
Amandizan
Amandizan,
Tack detsamma 😀 nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Torsdagen

Hej!
Har precis käkat lite sen frukost, igår innan jag gick och la mig så kokade jag lite ägg som jag kunde ha en äggsmörgås 😍Det var super gott och kokade 2 ägg men de ena höll på att gå sönder så käkade upp det inatt 👌
Idag ska jag försöka tvätta lite min tvättkorg håller på och blir full samt att jag ska byta i sängen. Det är så jag har planerat denna dag, nu ska jag bara finna orken. Men lyssna på creepypodden så blir det nog fart på denna dag!

Man ska väl inte klaga direkt👌😍😍

Kram/Amanda

  • Nära Hallstahammar

Gillar

Kommentarer

I´m coming out

Ja, jag bet att jag har gjort ett inlägg om det här förut, men då var jag ju så dum sen att jag tog bort det inlägget. för nu önskar jag att jag inte hade gjort det.

So here is the truth!

Jag är lesbisk/gay/homosexuell. och problemet är att jag har alltid varit rädd för att säga det till människor, för att jag ville inte att dom skulle vara annorlunda mot mig eller slutat prata med mig. men om jag ska vara helt 100% ärlig så bryr jag mig inte för att om du inte kan respektera att jag är annorlunda så sluta prata med mig låt oss bryta kontakten då. Och det är vad jag tycker när det gäller andra också och inte bara mig, kan du inte respektera att han/hon är annorlunda så bryr dig inte om person om den stör dig.

Och nu kanske ni undrar har hon inte varit attraherad av killar? Nej det har jag inte, jag har bara velat varit vänner inget annat. första gången jag ifrågasatte min sexuella läggning var när jag var 14 år , men en gång när jag och min bästa vän skulle leka en lek så ville jag leka en tjej som var lesbisk, och nu när jag tänker på det så får det mig att inse att jag har aldrig varit kär i en kille och jag har alltid innerst inne gillat tjejer! ska bra säga att när jag och min vän lekte den leken så var jag mellan (9-11 år)

Hugs!​

Gillar

Kommentarer