Jag ska nog söka hjälp

Hej!
Hoppas er tisdag har varit bra?
Jag har precis ätit och gott var det jag var ju jättehungrig märks att man mår bättre idag då man har mer hungerkänsla.
Tack så mycket för era kommentarer angående mitt förra inlägg det betyder så mycket. Jag har även läst på lite om den ångest syndromet och jag har inte alla kriterier men en del av dom. Speciellt sömnsvårighet med att jag vaknar flera gånger av och till spelar ingen roll om jag tar sömntabletter jag vaknar minst 3-4 gånger. Vilket leder till att jag sover så pass länge om dagarna och alltid är trött då jag aldrig får en i hållande sömn. Sen så går jag ofta och tänker på det förflutna på vad jag kunde ha gjort annorlunda. Även att jag är orolig att bli lämnad att bli helt ensam.
Så min tanke är väl kanske att ringa antingen till 1177 och rådfråga dom eller ringa vc. Men kanske inte riktigt är något man ska strunta i 🤔 Men så blir jag orolig och tänker att tänk om ingen tror mig att jag bara hittar på detta osv att jag ändå är "frisk". Men det är väl ändå en läkares uppgift att kolla det. Misstänker att jag kanske äter fel medicin då jag äter medicin för depression och inte ångest kanske borde prova byta medicin först.

Annars så har det varit en väldigt lugn dag har mest legat i soffan. Men bättre dag än igår men varit trött dock.

Iallafall till middag blev det potatis och köttbullar med gräddsås😍mumms säger jag bara. Nästan så jag hade lust att äta lite till men det gjorde jag inte hehe.

Förresten jag förstår om jag är tjatig och dryg och jobbig hoppas ni står ut med mig men det var en som kommenterade igår och frågade varför jag just hade ångest på måndagar. Och helt ärligt vet jag inte riktigt men jag börjar bli orolig själv om det kommer vara så för alltid. 😩 Inlägget jag pratar om hittar ni HÄR

Hoppas er kväll blir bra nu ska jag fortsätta kolla på serie :)

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Jag tycker att du ska söka hjälp om du känner att du behöver det ❤️ Jag har svårt att tro att någon skulle döma dig eller inte tro på dig, men jag förstår vad du menar. Jag är ofta väldigt rädd jag med att folk inte ska tro på mig. KRAM fina ❤️nouw.com/naatly
hanilas
hanilas,
Modigt att söka hjälp! Du är staRK hoppas du får den hjälp du förtjänar o mår bra av 😊nouw.com/hanilas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229