Jag har skaffat....

Hej!

Hur har eran dag varit?

Här har jag bara tagit det lugnt. Kollat på youtube och sett på @SofiaLissmyr och @Viktorhognas senaste video Bl.a sen så somnade jag en stund. Tack för förklaringen allihopa angånde Pintrerest, jag gjorde som några av er sa och laddade ner appen. Nu har jag tex hittat ett recept till imorgon som går snabbt att laga. Eftersom jag ska tvätta imorgon så kommer jag vara rätt slut så då vill jag att det ska gå fort och enkelt. HÄR Kan ni se vad jag ska testa. Kanske inte världens roligaste mat men vill helt klart testa, och så går det fort. Så vilka av er har Pintrerest?

Gå gärna in och följ mig🙏

Nu har jag precis ätit kvällsmat här och det blev fiskpinnar ikväll nu har jag tyvärr ätit upp alla fiskpinnar så får köpa flera. Jag tycker det är så gott med potatis och fiskpinnar med remouladsås. Så det blev det ikväll. Annars så har jag även tagit hand om disken tidigare. Känns kanske inte så kul och ställa sig och diska men så skönt det känns när man är klar. Jag har även kollat runt på mandalas. Jag fick en känsla av att jag ville måla mandala men har ingen sån bok hemma, jag hade men tog bort den när jag flyttade till denna lägenhet då jag aldrig målade. Men sen har jag inga färgpennor heller så det måste fixas med isf. Varför slänger man saker... HÄR hittade jag iaf billiga färgpennor som jag kan köpa som inte är allt för dyrt.

Jag målar inte så ofta min kreativitet är mer i text men ibland som nu idag kan jag känna att jag vill måla. Men det löser sig med tiden. Nu ska jag inte göra så mycket mer idag Om du har tips på personer jag kan följa på Pintererest så skriv gärna det i kommentarerna. Gära inriktning, inredning,matlagning/recept, spiritualism/böcker fotografi, vetenskap/universum,djur. Osv det mesta men skönhet är inte min starkaste sida.

Kram/hugs/Amanda

To all my followers around the world you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #pintrest #lifeinsweden

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda,
måla är värkligen kul så avslapnande <3www.amndiz.se
Amandizan
Amandizan,
Det kan verkligen vara riktigt avslappnande😊nouw.com/amandizan
Madde
Madde,
Det påminner mig om alla mina böcker hemma. Får nog plocka fram dom och ta mig tiden att måla lite. www.nouw.com/madelena
Amandizan
Amandizan,
Ja gör det för det är så mysigt att måla lite 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229