Jag gillar inte.....

Hej!

Hur har eran dag varit?

Här har den varit lugn som sagt. Jag har läst lite bloggar, läser @nerdreadingbooks och brukar gå in på hennes blogg för och se vad för böcker hon har läst som hon delar med sig av. Vi gillar ungefär samma still av böcker så hittar MYCKET jag vill läsa. Och tidigare idag gick jag in på hennes blogg. Hon bloggar inte på nouw längre utan bara länkar inläggen hon har skrivit här. Hon bloggar nu HÄR Efter det kollade jag youtube en stund. Idag har jag även hittat en sida där dom har Arrow och nyaste säsongen 7 den finns HÄR PUTLOCKER. Nu har jag nyss ätit och nyligen duschat.

Detta är gräddig oxpytt. Och nu ska jag förklara rubriken. Jag gillar inte vanlig pytt i panna, jag tycker det är alldeles för torrt och smaklöst. Jag åt det som barn, men jag har aldrig riktigt gillat pytt i panna. Så när jag provade gräddig oxpytt så blev jag förvånad jag tycker faktiskt om det. Även fast man hade ägg och rödbetor till pytt i pannan så gillade jag inte riktigt det. Jag äter det om någon lagar det såklart men inget jag själv skulle laga. Och jag hade i kyckling som blev över från i fredags. Det var faktiskt gott. Men gräddig oxpytt äter jag med god aptit. 👌

Lyssnade även på Chris Carter 8 de bok "the caller" medan jag lagade mat och åt. Har nu ca 4h och 45 min kvar av boken och eftersom det blir mycket åkande nästa vecka så skulle de inte förvåna mig om jag snart är klar med boken. Så det kanske blir en bokrecension snart då.. hehe.

När jag lyssnar på ljudbok så har jag alltid/oftast hörlurar

Nu är jag proppmätt och nyduschad vilket känns väldigt skönt. Imorgon på eftermiddagen ska jag till min psykolog så då kommer jag lyssna på ljudboken. Brukar lyssna på en ljudbok. tycker tiden går mycket snabbare då när man sitter i taxin på väg dit/hem. Men det är väl vad som händer imorgon + att jag har boendestöd på förmiddagen. Då blir det städning och byta i sängen då jag har tvättstugan på tisdag sen. Så ser början ut på min vecka.

Kram/hugs/Amanda

To all my followers around the world you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Den oxpytten ser supergod ut! 😃idanilssonphoto.se
Naatly
Naatly,
Allt som är gräddigt är gott! 😍 Avskyr torr mat, finns knappt nåt värre 😜 Kraaamnouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229