Jag gillade det

Hej!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra, lugn men ändå fått lite gjort. Lyssnade på westlife nya album "spectrum". Och jag kan säga att jag verkligen älskade deras nya album. Äntligen är dom ute med nytt album efter så många år. Barnet i mig som alltid har tyckt om dem är så glad. Det albumet kommer gå varm på min spotify😍 Jag hann även ta mig en nap tidigare på soffan vilket var väldigt skönt kan jag säga.

Nu har jag satt mig i soffan igen efter att ha pysslat med lite grejer, gjort klart läxan till på måndag och efter det så tog jag mig en varm och skön dusch. Jag frös så mycket tidigare så jag kände att jag skulle värma min kalla kropp.

Ikväll bestämde jag mig för att laga mat och det blev laxpanna eller om det heter laxpyttipanna? Köpte det för ett tag sen men varit tveksam men nu kände jag att jag var sugen på lax så då passar det ju bra. Köpte även med hem Cowslow (staving?) Läste på Hannas blogg i veckan då hon hade ätit hamburgare med cowslow till och jag blev sugen och de höll i sig så jag köpte med mig det hem och hade de till maten. Jag var tveksam till att jag skulle gilla denna varianten av pyttipanna men jag tyckte faktiskt det var gott. Detta är faktiskt något jag kan tänka mig köpa igen. Jag gillade det, eller kan et vara pga laxen tro?

Nu blir det chips och netflix.

/kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #westlife #nouw #nouwsweden

Gillar

Kommentarer

Anniva
Anniva,
Åh! Den bara måste jag lyssna på! Älskade dem som liten!annicama.com
Amandizan
Amandizan,
Gör det! Deras nya album är så bra. Älskade också dom som liten😍nouw.com/amandizan
fibrolivet
fibrolivet,
Va?!?! har de också kommit med ett nytt album...tusen tack för att du upplyste om det..nu måste jag lyssna på det .-)nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229